Kaos morgon!

Postad i: Vardag.

Godmorgon alla sköna därute.
Denna morgonen är absolut inte att leka med.. På bussen mot dagis kände ja så grova magsmärtor så tänkte ”herregud, inte ska ungen bestämma sig för att komma nu?!”
Påväg hem ifrån dagis mot plugg och härligheter så hinner jag ta av mig jackan innan hela mitt liv kom upp i en hel timmes spy bravader på toaletten. Ja är man känslig så bör man inte alltid läsa min blogg, jag är ju som en öppen bok inprincip.

Tänk en timme på toa med spybravader så näsblod dök upp. Dessutom har jag inte hunnit äta någon frukost eller något idag utan endast tagit kortison och järntabletter. De som provat järntabletter vet att de smakar vidrigt gammalt järn och de som provat kortison vet att de fräter något fruktansvärt. Dessutom en massa galla pga att man inte ätit.. O för att lägga toppen på de hela så har jag fobi för kräka. Den ångest som uppstår är ej att leka med...

Nu ska ja försöka se om jag kan pilla i mig något. Jag är verkligen inte hungrig men ifall man ska spy mer så behöver man nästan ha lite resurser.
Gravidillamående at its finest..

Gillar