Känsliga kan vända om.

Postad i: Vardag.

Hela dagen har varit extremt jobbigt. Fick ”tjejvecka/lingonvecka/monta/mens” eller vad ni nu vill kalla det igår och jag får alltid svin ont i magen, huvudvärk hela veckan o mår fruktansvärt illa + sinnessjuka blödningar, inte så Nice kan jag lova. Imorse höll jag dock på att svimma 3 gånger hemma, la mig på toagolvet o Ba ”ska ja sjukskriva mig? Nej vafan inte för mens. Aldrig.” Så sagt och gjort åkte jag på jobb! Det gick relativt bra men mot slutet utav dagen (jobbade enbart mellan 06.30-13 isch) så kom det som i intervaller - Oj jag måste spy, oj jag svimmar, helskotta va hungrig jag är och Fabian va trött jag är (sov enbart 30 minuter på natten)
En gång fick ja sätta mig ner o andas lite, mamma såg hur färgen rann av i ansiktet och både läppar och ansikte blev vitt. Jag Aa förra gången ba ”tror inte man kan ha värre mens än de här!” Men ack fick ja för de. Mår som en halvröten morot men de är livet som kvinna right?

Jag däckade och fick sova 30 min under nattning med Benjamin o Léah vid 19.00 tiden men sen väckte Léah mig då hon hade kört in fingrarna i elementet o bränt sig. Vi har köpt ett bärbart element till Léah och ett till som vi kan ha vart vi vill eftersom det är fruktansvärt kallt. Tösen vill inte sova i pyjamas heller så klart hon måste ha varmt. Dock kan hon ju inte låta bli saker Haha... Det blev som tur ingen skada alls utan hon fick ont o de gick över när vi pussade och tog en genomgång för 100de gången om varför man inte pillar på elementet.

Nu ska jag ställa in saker i min kalender, imorgon tänker jag att jag ska jobba hemifrån och plugga. Det är väl behövligt. Jag funderar på att köpa en väska faktiskt. En som datorn får plats i men som inte är så tunn eftersom de blir kallt ute. Har ni tips så PLEASE TELL ME!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina,

Fy jag hatar att ha mens alltså - jag mår förjävligt och mitt humör ska man fan inte snacka om hahaha 😂

nouw.com/blondina
Madde,

Vissa har det såå tufft. Glad att jag är i den åldern så jag slipper det nu 🙂

www.nouw.com/madelena
enna,

Hoppas du hittar en fin väska 😊

sayyeastofashion.blogg.se
paamcakees ,

Hade exakt samma problem med mensen som du innan jag fick sonen, svimmade flera gånger och mådde skit. Cerazette hjälpte mig, med dom var jag mensfri till 98% av tiden och de gånger jag hade mens 2ggr/år så var det inte så jobbigt. Nu efter sonen började jag aldrig på preventivmedel igen & nu är jag ju gravid igen så hoppas på att slippa möta mensen på läääääänge 😏

nouw.com/paamcakees
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Usch vad hemskt när det blir så illa när den veckan kommer 😫 är tacksam att jag inte får den pga preventivmedel sen flera år.

Hoppas att du hittade en fin väska iallafall 😍

nouw.com/mcsoderholtz
LadyInaa
LadyInaa,

Mensvärk är det värsta! Jag fick göra en titthålsoperation, har numera ett "vackert" ärr just under naveln som påminnelse, för en Endometrios-utredning. Men det var tydligen inte så.
Tyvärr får jag fortsätta leva med extrem smärta.

Och huvva så jobbigt med brända små fingrar! Styrkekramar i massor ♥

nouw.com/ladyinaa
MikkizLilja
MikkizLilja,

Oj okej! Har funderat på att kolla upp om endometrios men känns som jag överreagerar. Mensvärken blir värre och värre för varje mens som kommer men ja vet inte.. känns dumt😩🤷🏼‍♀️


Tack❤️❤️


nouw.com/mikkizlilja
Marit98
Marit98,

Usch vad hemskt

nouw.com/marit98