Känns svårt min vän.

Postad i: Deep shit, Vardag.
Hallo everybödy! 😘

Idag eller aa just nu bloggar jag via skoldatan vilket betyder att jag inte har några bilder och som jag sagt tidigare, KAMERAN PÅ DATAN SUGER med många utropstecken alltså.. Har många planer för veckan eller aa egentligen är det inte så många men har väl en stor punkt och några mindre värda för mig. 

* Skolan
* Praktiken 
* Tvätta
* Leta kläder
* Städa 
* Plugga 
* Skriva Cv, personligt brev
* Söka jobb 
* Begravning. 

Leta kläder måste jag göra ordentligt för jag har aldrig varit på begravning i hela mitt liv trots att jag förlorat väldigt många fina människor. Jag antar att det är som en slags skräck för mig det där med begravningar. Att sitta där och höra om personen, få ''ett sista farväl'', se alla gråta och allt sånt där gör ba så ont i mig så det finns inte... Men min kompis förtjänar det här och jag måste göra det för min skull också. Det känns som att jag kommer ångra mig stort om jag inte går dit.. Jag kommer säkerligen bryta ihop därinne alltså för den tjejen var och kommer alltid vara AMAZING! Jag är fortfarande så chockad så det finns inte. Kan inte tro på det än för det känns som ett RIKTIGT dåligt skämt. 😞 Hoppas bara hon vet hur många det är som saknar henne! ❤

Nog om det nu, blir så djupa tankar om allting.. 
Resten av punkterna är ju ganska klara redan så det går vi inte ens in och diskuterar kring. 
Fy vad jag önskar att det börjar närma sig lov igen. Vill så gärna ner och bara mysa med mina brorsbarn och ha det så jävla roligt med massa andra människor! Synd att det är så långt ifrån annars hade jag åkt varje helg men dom pengarna existerar inte! 
Umeå-Falköping, en jävla bit o pendla. hinner vara där en halv dag o sen dags o åka igen isåfall. Haha usch va dåligt! Sverige är riktigt stort när man väl tänker efter. Förut när man va mindre och satt o kolla i den där kartboken så tänkte man ju att landet är jävligt litet men nej att flytta så långt som jag gjort i mitt liv har fått mig o inse hur stort det är. Jag är ju liksom aldrig längst upp eller längst ner i landet så det känns ju ännu värre. Allt drabbas av Reinfeldt också, stackars pjåk Sverige! 

Nu ska jag kanske spela lite med babe så skriver väl senare om jag inte somnar. 😘❤

Gillar

Kommentarer

etthelvete
etthelvete,
Usch. Var på begravning för min systerson i vintras, han dog i magen i vecka 38. Tänker på dig 💗
nouw.com/etthelvete
MikkizLilja
MikkizLilja,
Oj fy vad hemskt! Tack! ❤️
nouw.com/mikkizlilja