Julklappar till dockhuset.

Hoppas allt är bra med er! Med oss är det bra men man känner riktigt hur kroppen tar ut sin rätt i trötthet. Kanske är det höstens glada känsla som smyger sig på och gör en trött eller så är det nog min kropp som är påväg i ett underbart skov av RA. Förra året var fruktansvärt. Aldrig varit med om dess like. Jag var så dålig att min mamma fick lyfta mig upp o ner ur soffan på julafton, jag vägra åka in för jag ville inte förstöra julafton MEN... Dagen efter åkte jag in, fick tillfälliga mediciner och efter en vecka eller 2 lugnade sig kroppen. Har aldrig träffat på min sjukdom på ett så svårt sätt men nu har jag ju kunskap på den onda fronten så de är bara att förbereda sig och fixa mediciner tidigt i år så att jag inte blir så dålig.

Nu har vi för en stund sedan ätit lunch, Benjamin har precis somnat och Dottern o jag har fixat julklappar till dockhuset för dockorna ska också fira julafton SÅKLART!
Jag älskar när vi pysslar och när vi leker tillsammans. Jag väntar lite på att ”bebisleken” ska försvinna för henne. Lite tråkigt när vi leker o hon i 2 timmar sitter ”go go gagga, wwwwääääää mamma, wäääää mamma, mamma mamma mamma” det är något jag hör 18 timmar om dygnet inprincip så det skulle vara skönt om jag bara får vara typ Anna-Carin, dockan som är en kompis eller vad som helst. Haha! Men de är underbart ändå!

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Men snälla hur gulligt är de inte med presenter till dockorna då?!

nouw.com/seagullcrying
paamcakees
paamcakees,
Men åh vad mysigt att få slå in lite småpaket till dockorna😍
nouw.com/paamcakees
LadyInaa
LadyInaa,

Nu vill jag ha tillbaka mitt dockskåp som min farfar gjorde till mig när jag var liten på 90-talet ♥
Så fint av er att göra små-presenter också. Bäst!

nouw.com/ladyinaa
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Självklart att ALLA ska fira jul, haha så mysigt 😍 åh kan bara tänka mig vad jobbigt det måste vara när kroppen blir så pass 😫❤

nouw.com/mcsoderholtz