Jäkla barnmorska..

Postad i: Åsikter

Känner mig som en liten klagande människa då jag tidigare idag/igår klagade på att folk tycker amning osv är äckligt men ja.. Enda sen vecka 20 har jag velat byta barnmorska på MVC men fick aldrig för att det bara fanns 2 stycken och den andra var överbokad då många tydligen hade bytt ifrån hon jag har till den andra.. Hon hjälpte inte mig med ett skit under graviditeten. Hon kollade järn och pisseprov men mer än så var det inte. Min mamma fick berätta för henne hur man tar ryggbedövning, hon fick förklara foglossning och även vad de var för konstig smärta jag hade.
När jag var äckligt förlossningsrädd (helt i onödan) så fick jag endast som svar "En kvinna är gjord för att föda barn."
Nej, inte jag iallafall. Jag har verktygen för att kunna föda ett barn men bevisligen så får man fruktansvärda krämpor ibland och då ska man ju inte direkt bara få svar om att EN KVINNA ÄR GJORD FÖR DET. Wtf..

Iallafall så skulle jag till BVC idag och då sprang jag in till barnmorskan innan för jag ville diskutera mina avslag. Jag hade slutat blöda för ca 1 vecka sedan. Redan dag 6 så började allt försvinna och sen gick jag på toa precis innan vi sprang iväg och det bara forsade blod så jag blev alldeles yr i hela huvudet. Hela toan blev typ kolsvart utav blodet? Wtf?
Jag kämpade med min jäkla yrsel dit och det jag får till svar är - "vi bokar en tid för återbesök här 1 april. Jag kan ingenting om avslag eller saker efter förlossningen, jag har hand om graviditeter.. Ring förlossningen om de blir värre."
Jag blev så fruktansvärt förbannad så det finns inte.. Varför ska jag på återbesök hos en dåre som ändå inte kan ge mig några svar eller förklara någonting?
Jag bara längtar tills dessa riskveckor försvinner.. Blir jag gravid en gång till så kommer jag ALDRIG godkänna henne som min barnmorska.. T.o.m dom på förlossningen (när jag var inlagd) sa att hon var konstig och ofta gett tjejer fel information om förlossningen så dom kommit in och blivit såpass rädda att dom fått psykoser osv.. Frågan är ju varför hon får jobba kvar isåfall? Så jäkla less!

Gillar