Jag vill inte ha din jävla julklapp!

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Här poppas rockabilly i högtalarna och mamma och hennes kille sitter vid köksbordet och grejar.
Ganska skönt att julafton är över men en sak jag funderar lite på. Haft flera kompisar som skrivit att deras flickvänner/pojkvänner inte blev nöjda med julklappen dom fick utav sin partner så dom tänkte lägga ut de på blocket eller så har den gett de tills sitt syskon eller någonting.
Är inte det jävligt otacksamt? Asså även om man hade fått en toa borste utav sin partner så hade man väl ändå inte sålt den eller gett bort den till någon annan och sagt till sin partner ba "nä men jag tyckte inte om den så jag ger bort den."

Jag tycker att det är extremt otrevligt att göra så. Det är ju ändå tanken som räknas.. Skulle man ha barn t.ex och den ger en, en teckning i julklapp.. Självklart tar man väl emot den och sätter upp den någonstans? Inte fan går man och kastar den i soptunnan eller så?
"Det är en annan sak." Nä det tycker jag absolut inte. Visserligen är det absolut ens barn men den andra personen är din partner, syster, bror, mamma, pappa eller va det nu är för något. Det är ju också personer som du ska uppskatta och älska?

Hade någon varit så grymt otacksam mot mig så hade den aldrig fått någonting utav mig. Vill jag köpa t.ex toapapper till dig så är det väl antagligen för att jag tycker att de passar till dig på något vis. Skiter fullständigt i vad jag skulle få, tanken som räknas. Bara så sjukt jävla oförskämt att ens öppna munnen..

Ba säg "tack" och se glad ut sen om den ligger på din jävla hylla helt orörd spelar väl ingen roll men sluta va så jävla själviska.. Blä 😷

Gillar