Jag ursäktar.

Postad i: Vardag.

Som ni kanske ser så är klockan jätte mycket, 01.24 för att vara exakt. Kanske inge just sekunden denna kom ut eller som ni sitter och läser men som jag skriver i detta nu.
Jag är ofantligt trött med huvudvärk men lilltjoppa verkade drömma lite konstigt så därför ligger jag här och väntar lite så hon får en chans att somna ordentligt igen.

Idag har varit en ganska okej dag, köpt möbler till balkongen, ätit glass, kollat på youtube (Leah gillar ju de) och även myst allmänt. Imorgon ska vi umgås med lite vänner så vi får väl se hur de går i värmen. Vi ska grilla men ska även plocka med lite vattenmelon, någon glass och någon kaka åt tösen så hon har. Det blir absolut inte långt ifrån hemmet men så slipper man gå fram o tillbaka flera gånger. Salt, socker och vatten är ju extremt viktigt i kaos värmen, speciellt för barn.

Leah var så arg en stund idag efter maten, hon var så ofantligt varm. Fick tillslut i henne några flaskor vatten, några chips och sedan blev de ett mysigt bad. Då blev hon genast extremt mycket bättre i måendet och de var ju skönt för henne. Att få svalka sig lite. Vi har inte fått hit hennes pool ännu så tänkte att vi skulle försöka göra det imorgon. När det är såhär jätte varmt så är poolen och solskydd verkligen en räddare i nöden. :)

Jag har varit dålig på att uppdatera men jag har inte haft någon ork alls i kroppen, den är fortfarande slö. Eftersom jag åkte på lunginflammation nu under graviditeten så har jag haft jätte ont i lungorna, i kroppen, varit jätte trött och allmänt ”bläig” i huvudet. Riktigt hemskt MEN de är förhoppningsvis på bättringsvägen! <3

Hoppas ni mår super gott i värmen. Jag gör de även om det blir extremt varmt när man är gravid under sommaren. De är magiskt och lite jobbigt ibland! <3

Gillar