Jag tycker synd om mig

Postad i: Vardag.

Hej sötnosar!

Det blev en ganska lugn dag med bloggandet men jag är super förkyld, jag lever på te, halstabletter, bisolvon osv. Det känns som det bränner i näsan, gommen och som att det är fullt utav slem i halsen men får inte upp nå slem och näsan rinner liksom inte så what to do about it? halsen känns ju liksom som att den ska korka igen typ.. USCH!

Skulle lagt mig i ett bad tidigare men tänkte att det vore skönt att faktiskt göra det innan jag bäddar ner mig i sängen. Det blir varmt vatten, sjunka ner och se en film med mitt älskade te och överdrivet arga bebis för den hatar verkligen när det kommer vatten på magen oavsett om man duschar eller badar.. Hoppas seriöst på att det släpper..
Imorgon ska jag ringa tandläkaren (tandregleringen) angående den äckliga skenan man får efter man haft tandställning. Han har liksom inte sagt när jag ska sluta med den.. Har visserligen inte skött den till 100 men det han inte vet har han inte ont utav, haha! Okej vilken lögn.. Dom kan ju se ifall man haft den som man ska men får hoppas på att han inte har migrän den dagen han ska titta ifall jag är klar med den.. ;)

Imorgon ska jag även iväg till läkaren för att ta blodprover, jag är INTE taggad men nu är det inte långt kvar så läkarna behöver ha in alla prover dom söker. Ska även försöka komma ihåg att gå ner på drop in tiden på VC om en vecka eller någonting för jag har ''liggande'' prover som jag skitit i, i flera månader.. Väldigt osmart om jag får säga det själv såhär när jag känner pressen om att dom måste komma in.. XD

Nåja.. Nu tycker jag att vi går ut med hunden och sedan kryper ner i badet och sover tills vi vaknar imorgon. Det låter faktiskt som en väldigt trevlig idé! :)


Har planer på att ändra eller fixa till hårfärgen men... Hur? Vilken färg? Samma?
Kommer dock kanske inte ske förrän efter jag fött eftersom de kan starta värkar osv. Kan vara hemskt dumt ellerhur?

Gillar