Jag måste hålla mig vaken. Deep

Postad i: Vardag., Deep shit

Eftersom jag som vanligt får ligga här sömnlös över natten som faktiskt hela helgen (tidigare i veckan gick de relativt) så har jag fått sova från typ 06-12, självklart också vakna 100 gånger på en timme ungefär..
Inatt är jag sådär extremt trött, klockan är snart 05 och idag har jag MASSOR att göra som t.ex barnmorskan, prov osv.. Därför kan jag absolut inte sova någonting nu för jag har ingen som väcker mig så att jag får saker gjorda. Litar inte alls på mig själv ensam med larm på mobilen. Egentligen vill ja bara lägga mig ner i sängen nu under täcket men det går inte för då somnar jag..

Jag kikade faktiskt på Josefin Nilsson dokumentären och oboy va ja kände igen mig. När hon pratar om sin bok och säger ”han strypte mig, han sa att om han tryckte där o där så dör jag, han spottade i mitt ansikte osv.”
Han hade även skrivit brev där han förklara att just hon gjorde honom rasande på ett vist sätt..

Alla mina minnen föll verkligen tillbaka.. gripande och hemskt. Alla reagerar i efterhand men ingen förstår hur mycket de faktiskt sabbar ens hälsa både fysiskt och psykiskt.

Hur som haver, det jag menar är att oavsett vem de drabbar.. henne, mig, dig eller någon annan, kille eller tjej så är de fruktansvärt tragiskt och vidrigt att Sverige är så förbannat blinda. Straffen är på tok för låga och människor i omgivningen förbaskat blinda.

En metoo startades 2017. Alla blundade för de människor, alla som råkat ut för något, ink mig.
”Det är bara rycka upp dig! De är bara göra slut.”
Så in i helvetes blinda...

Iallafall så ska jag försöka hålla mig vaken, en krabat sparkar i magen, en krabat sover i sin säng och sambon somnade på soffan i väntan på att lillsnärtan skulle somna i sängen. Jag har bara inte velat väcka honom men tror jag får göra de ändå nu när jag är så galet trött. Hoppas han får liv i mig innan han får vidare vid 07. Annars är de kört för mig eftersom ja måste iväg + att jag antar att Leah blir hemma då hon haft mycket mardrömmar inatt.

Gillar