Jag måste få ett slut på detta.

Postad i: Vardag.

Godmorgon! Vi har tagit oss förbi första advent och vi är 2 dagar ifrån jul. Jag har noll julkänsla i år. Förutom granen och julklapparna har jag ingen känsla alls.. Här uppe i norr finns drivor med snö från oktober-november men nu är det som sagt 2 dagar kvar till jul och vi har inte en fläck snö kvar. Det är gräs och blött som jag är van vid i södra Sverige men inte här!

Jag ska idag kliva på jobbet, förhoppningsvis enbart ett 8 timmars pass MEN det har ibland slutat med 13-14 timmar så jag utesluter det såklart inte. Dock tycker jag att detta lär bli en spännande dag. Jag har ju problem med min insomningsprocess som jag nämnt tidigare. Hur trött jag än är förutom när jag kommer i stadiet där jag tuppar av utav utmattning så kan jag inte somna. Kan lägga mig på sängen 21.00 och vrida o vända till 04.00 när jag väl somnar kan jag sova hur mycket som helst. 8 timmar, 13 timmar, 24 timmar, 42 timmar... jag är aldrig utvilad. Detta är typiskt både vid utmattningssyndrom men också någonting som är vanligt för lungsjuka (vilket jag är) eftersom man syresätter sämre på nätterna. Jag har kommit underfund med att jag nu behöver hjälp. Andra tips än ”lyssna på valsång” för på riktigt.. det gör ingen nytta! Iallafall inte på mig..

Har ni haft liknande svackor? Min har pågått hela detta året och mina sömntimmar bara minskar nu. Inatt fick jag liksom inte ens en minut, samma sak kan hända ikväll/inatt.. jag vet de.. jag är så trött men kan inte sova.. Vad är era bästa tips för att somna? Slappna av kan jag inprincip inte längre. Min hjärna är på högvarv och rastlösheten/stressen som kryper i min kropp när jag är still. En svacka går över, jag vet det. Jag... vet... det..!

Godmorgon! Chefen hämtar mig om 1 timme, jag ska dricka mitt te och hoppas på bättre feeling i kroppen. Vad gör ni idag?

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer