JAG HATAR VÅRT BOENDE!

Postad i: Vardag., Deep shit, Patetiskt!

Godmorgon!
Idag är en sån där jobbigt dålig dag helt enkelt. Först fick vi sitta vakna fram till 01-01.30 ungefär inatt pga att 2 killar satt utanför vår dörr i trapphuset och rökte cigg, drack alkohol och rökte annat. Dom lämnade både lukter och folie grejs dom byggt. Vi ringde störningsjouren eftersom de sägs gå fortare än polisen då polisen behöver nyckel för att ta sig in genom porten. Störningsjouren skulle ringa mig också men dom varken kom eller ringde, TACK BOSTADEN!

Blir så jävla arg för våra grannar röker också inne och vi ha fått täppa för ventilationen för de luktar bränt hår i den 4 utav 7 dagar i veckan. Vi vågar knappt lägga oss ifall de brinner längre..

Jag har ju dåliga lungor så jag gillar inte röken alls, grabben hatar cigg rök osv och dottern håller andan, både näsan och munnen så fort de luktar något konstigt. Våra grannar luktar hemskt illa redan, de är samlare som bor där och dom sköter inte hygienen så bra. Enligt mig bör dom ha hemtjänst men de har dom flesta inte. Springer nakna i trappegången osv men bostaden kan ju som inte göra något påstår dom. Är så äckligt trött!

Troligtvis ska vi byta lägenhet snart, flytta långt ifrån den här äckel lägenheten helt ärligt!
Jag är så trött på den, jag vill inte bo där en sekund och helt ärligt.. hade platsen funnits hade jag hellre bott hos en förälder igen. För USCH SÄG JA... denna bara stinker & kostar pengar (den är svin kall, måste fixa lukter till trappen o inne osv)

Nog om min skitlägenhet!
Hoppas ni har en fin morgon, jag ska plugga och försöka orka dagen. Har som sagt sovit skit dåligt inatt. Somnade sent, vaknade 100 gånger pga magsmärtor (alla blir orolig med magsmärtor som gravid) och dessutom kollade vi på Harry Potter igår och de snappa ja upp och drömde om såklart. Inget fel med de, jag älskar harry Potter men har ni hört talas om gravid drömmar?
Gravid drömmar förvrider och man drömmer de mest konstigaste drömmar man kan. Det är irriterande menmen de gick. Nu blir det frukost och studier. Ha en toppen dag!

Gillar