Jag hatar rubriker.

Postad i: Vardag.

Precis varit ute på kvällspromenaden med hunden, tagit min järntablett, borstat tänderna och nu har jag krupit ner i sängen med alla tankar och dess vanligheter. Enda skillnaden är väl att jag faktiskt har väldigt positiva tankar idag/inatt och känner att det mesta är på topp! :)

Jag borde ha lagt mig tidigare dock eftersom jag måste upp och försöka få tid för att ta dom där jäkla blodproverna innan mitt läkarbesök på tisdag hos RM. + har 2 möten på stan utöver det och sen blir det att bjuda min underbara på fika/mat eller någonting innan vi ska iväg på ett annat möte på andra delen utav stan. Är inte alls speciellt taggad till någonting men det jag faktiskt är mest otaggad till är ju som sagt blodproverna vilket dom flesta utav er redan vet sedan tidigare att jag bara inte klarar av. Kanske inte det smartaste med tanke på att man måste kolla blodvärden och massa annat väldigt tätt inpå under graviditet, imorgon handlar det dock faktiskt inte om det. Vilket jag tycker är lite synd nu.. Dom tar alltid 3 rör och ett stick i fingret fast skrapar med 3 olika skrapor hos BM (barnmorskan) men det jag ska göra imorgon är en spruta/kanyl i armen och dom ska ladda för ca 10-15 rör minst. Det hör till en helt annan sak men ändå ihop med graviditeten på något vis, aja har inte fattat riktigt allting och inte ens fattat att jag hamnat i den här situationen än heller men det kommer, allting blir en vana tillslut. :)

Nu ska jag fortsätta små chatta lite med M&M haha.. Dom har samma namn så därför kan jag lika gärna kalla dom de. :)
Sen ska jag soooova.
Funderar också på.. Det var någon som skrev i min chatt på IG om tävlingar och lite annat så tipsa lite sånt också. Står i min profil vart ni kan finna mig. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer