Jag har tänkt bli hög som fan!

Postad i: Vardag.

Shit vilken graviditet det har varit, ni som har varit med länge.. ni vet ju vilket strulande det varit.
Den 9 augusti for vi och hämtade dottern på dagis då min mor behövde jobba helgen, vi skulle äta med svärmor och direkt vi kom upp för trappan så kände ja ba ”Nä ja lägger mig på soffan, fy tusan vilken mensvärk.” Det var heller inte speciellt ovanligt, jag hade sjukt mycket mensvärk på slutet. Tillslut började det krampa mer o mer i ryggen och rumpan liksom, tänkte bara ”va fan är de här?!” Eftersom jag inte hade ont med tösen.

Tiden gick o svärmor kom till oss. Hennes sambo skulle som köra in oss till förlossningen. Jag hade ont men ingen stress alls. Efter många om o men när jag legat där i säkert 1,5 timme o skruvat mig så for vi in. Väl på plats undersökte dom, gav mig ett förlossningsrum och lustgas. Jag minns att jag hög som ett hus därinne typ skrek ut ba ”ja ha tänkt bli hög som fan ikväll!”
O minns att ena sköterskan skratta och ba ”ja men de är livet, när man kan segla iväg lite.”

Sen höll jag på mitt i en krystvärk säga ”dra åt helvete” till barnmorskan men jag ångrade mig mitt i ”dra åt... förlåt.” Tur att fast smärtan fanns där denna gång + att jag var hög som ett hus så måste jag säga att jag ändå är duktig som ber om ursäkt när jag är påväg att vara dum. HAHA!

Denna förlossningen var inte speciellt rolig. Öppnade upp mig på en timme, vattnet trycktes och sen tog de sista 30 minuter. Minns att jag stod lutad över sängen i någon ställning dom flyttat mig till när jag var hög som ett hög hus. Jag ba stod där, kollade på grabben o ba ”Har dom tryckt det förbannade vattnet ännu.”
Fick svaret ”nej men strax.”
Jag sög ba direkt tag i lustgasen och förberedde mig på nästa krystvärk. Grejen var att jag öppnade mig osv alldeles för fort så barnet hann inte med. Han var tvungen att trilla ner i rätt läge innan dom fick trycka mitt vatten, annars hade han bara flugit ut och det hade inte varit bra. Därför fick dom dra ut på förlossningen. Jag själv känner att min lustgas också var för klen denna gången, de var som inte speciellt mycket effekt när värkarna kom, jag kände dom så in i helskotta MEN den hjälpte iaf mig att bli lite rolig och lite mer avslappnad.

Jag hatar ju verkligen sjukhus, blod, nålar och gynekologen. De va som ALLT I ETT där och jag avskydde det MEN med lite lustgas och smärtor bryr man sig inte alls.

Vet att barnmorskan kom med en dos antibiotika och sa ”jag ska ge dig antibiotika nu” och det enda jag kom på istället för att fråga varför osv var att skrika ”JAG SKA JÄVLAR INTE HA KEJSARSNITT.” Wait what? Ingen hade ens talat om kejsarsnitt.. Sen upprepade hon och sa ”nu får du antibiotika, de är för barn som föds förtidigt. Han hinner kanske få i sig de ifall han eventuellt skulle ha en infektion.”
Jag ba svarade med ”okej, men jag ska inte ha kejsarsnitt.” HAHA asså dom måste ju undrat va de är för fel på mig. Oså dom frågade ”gör det ont?” Nej, det går bra! svarar jag och halvt känner att jag måste skriva testamente på brödrosten hemma. HAHAHA!!
Nä denna förlossning var mer utdragen, mer smärtsam och allmänt dryg men jag överlevde.

Nu är vår son kommen, vår älskade lilla B.
45 cm lång så ingen stor pajsare! <3

Nu när jag sovit sådär 3 timmar på två dagar så känner jag att fyfan va jag mår dåligt. Jag hade behövt lite sömn, lite energi för snart ska jag ha honom ensam ett dygn här och han själv sover inte alls direkt. Dock blir det inte så eftersom han äter nere på neo så får man som smyga dit när han ska äta och de är strax.

Gillar