Jag fick väl godkänt!

Postad i: Vardag.

Idag var en spännande dag. Jag har varit så extremt trött, haft lite huvudvärk eftersom jag har mycket problem med rygg och nacke men tagit mig igenom dagen ändå. Jag var ledig idag så jag fann en möjlighet att göra ett prov jag hade i en kurs ”socialt arbete” provet var en muntlig examination och handlade om psykisk ohälsa, diagnoser så som autism m.m som i grova drag som gör att de kanske behöver Lss eller liknande. Våld i nära relationer var en punkt också, utan att plugga om de punkterna så fick jag VG. Något bra kom alltså ur min dåliga erfarenhet!
Nu börjar ännu en ny kurs, vet faktiskt inte vilken utav dom. Så dålig koll har jag men ett ”för prov” är den 22a så antar att jag får finna min ork nu i dagarna och sätta mig.

Studier, jobb och jobb på sociala medier blir ibland väldigt mycket utöver vad som ska göras i hemmet, läkarbesök, bup, barn osv. Ibland är det svårt att finna lugnet i att göra någonting man själv vill. Vilket är extremt tråkigt!

Men nu ska jag duscha dotterns hår, hon har simmat runt i 40 minuter i badkaret och skriker ”jag är en sköldpadda!!”
Efter det ska jag fixa i ordning lite för att fota lite bilder som kommer i ett spännande inlägg här förhoppningsvis imorgon!

Ni får en bild på maten här idag. Vet faktiskt inte riktigt vad de blev för sås men god var den, pepparsås kanske vi kan kalla den även om de inte riktigt är så kanske. Lövbiff och hasselbackspotatis! Saknades broccoli för en bra rätt men otroligt gott!

Gillar