Jag är en tickande bomb.

Postad i: Vardag.

Jag vet inte riktigt hur det fungerar egentligen men jag är väldigt less på att alla tjejer, alla min killkompisars flickvänner ser mig som en släng utav hot.
”Umgås du med henne så blabla”, ”du får inte prata med henne blabla.”

Vad är fel egentligen? Att någonting inte riktigt står rätt till hör ni ju själva. Hur kan man tro att man kan styra en annan människa och döma någon man inte känner egentligen?

Jag har ju pojkvän, jag är väldigt glad tillsammans med honom. Han gör mig lycklig och jag förstår inte riktigt varför ni tror att jag skulle äventyra min chans till att för en gångs skull få ha det bra med tanke på att jag kanske inte alltid haft de så bra (var och en kan döma de för sig själv.)

Jag tappar killkompisar som att jag bär på någon smitta som sprids i luften helt ärligt. När man frågar om de så har det alltid samma förklaring ”min flickvän gillar inte dig” ”mitt ex tyckte du såg för bra ut” eller ”förlåt, mitt ex gillade inte dig så därför kunde jag inte vara vän med dig.” Är inte det väldigt konstigt? Kan absolut förstå en 13 åring som är väldigt osäker och inte vet bättre men nu är vi vuxna människor? Människor som ska lära andra generationer.. Jag är liksom inte den enda på jorden som råkar ut för det här..

Hade samma sak gällt emot mig ifall jag vore lesbisk? Eller hade jag fått hänga med dom då för att ni tror att jag helt plötsligt inte går ut ur garderoben som bisexuell?
Jag vet inte. Jag försöker liksom förstå mig på hur människosläktet tänker och fungerar.

Jag hade kunnat förstå om man ogilla varandra ifall de hade hänt något mellan en. Vi säger att jag har legat med pojkvännen, han har liksom varit otrogen osv med mig, absolut hata mig MEN att hata någon för att man är så osäker i sig själv att man är orolig att ens pojkvän ska vara otrogen? Tyder inte de lite, lite smått på att man själv inte riktigt är helt ren i påsen? Kanske fifflar du med någonting bakom hans rygg eftersom du anklagar och är så osäker?

Hade min pojkvän sagt ”nä du får inte vara med honom, han ser bra ut, han skulle du säkert pippa med!”.. jag hade bara skrattat, ringt upp min kompis o sagt ”hellu, vi ses på en fika.” Sånt där biter inte på mig och ingenting gör mig så irriterad som när någon försöker kontrollera och manipulera en annan människa.

Hmm.. va tycker ni?

Gillar