Ja men k men a.

Postad i: Vardag.

Jag hatar rubriker ganska så mycket.
Efter en lång promenad med hunden och mamma så ligger jag äntligen i sängen. Bebisen sprattlar åt alla håll o kanter, den tycker nog att de är ganska så trångt i min mage eftersom jag inte alls blivit så stor än iaf.. En fot kommer ut vid naveln, en han nere vid höften o någonting ut i ryggen o något petar mig i revbenen. Tror faktiskt helt ärligt att de är en riktig tjockis därinne just nu. Kommer säkerligen komma ut en 5 åring 😂

Nä men barnmorskan har sagt att jag inte ska äta så mycket fett eftersom barnet får i sig allt jag äter och när jag tänker efter så äter väl jag typ bara fett? Jag äter ju de som är gott och till mitt försvar så äre inte mitt fel att nyttiga saker varken existerar hemma eller aldrig fångat mitt intresse så nu får de bli en tjockis. Jag gillar tjocka bebisar som påminner lite om Michelin mannen så det blir bra :)

Hoppas dock att jag INTE behöver vakna med smärtor imorgon bitti. då vore jag den gladaste för jag vill faktiskt inte åka in på förlossningen osv för att prata med dom redan. Jag vill inte ens prata med dom sen så att de kommer aldrig bli nå bra om jag får göra de nu 😂 Nej nej, inte rädd för sjukhus o läkare, nej nej.. Men dom snor ALLTID mitt blod. Känns som dom tömmer mig på blod helt varje gång dom ba nämner att de ska in en spruta. Nej usch.

Ska försöka se om bebis låter mig sova nu, måste posta massa brev osv idag.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer