Ja men godnatt!

Postad i: Vardag.

01.20 är klockan och jag sitter här vid en varm spis, en skräckfilm och med en kopp varmt te med lite mjölk och två skedar honung. Jag gillar verkligen inte honung men eftersom min röst inte kommit tillbaka så känns de som att det är något jag måste dricka för att kanske, kanske med lite tur få tillbaka rösten.

Jag har ju som sagt en snart tvååring och jag kan inte använda rösten alls. Hur säger man ifrån till ett barn eller pratar med dom när man inte har någon röst. Denna dag har varit riktigt svår men har haft min mamma till hjälp som tur är! Annars vet inte jag hur det hade gått för hon tösen hörde inte mig och hon tyckte de va jätte kul när jag försökte viska^^

Får se om halsen gör mirakelkur till imorgon så jag kan jobba eller om jag måste vara hemma. Får gå förbi jobbet med en lapp där de står ”hej, jag kan inte prata så jag vet inte om du vill att jag jobbar eller inte. Kunde inte ringa!” Hahaha Gud så pinsamt. Menmen, vad ska man göra? Jag som tänkt göra en youtubevideo också.. Blää!

Gillar