Ja bli fan rädd.

Postad i: Vardag.

Jag fick alltså höra för någon dag sedan om en app som är jättebra om man har en partner. Detta är en GPS app så om båda personerna har denna kan man spåra varandra jämt. ”Om din partner säger att han är hos t.ex sin mamma oså ser du på appen att han är på andra sidan stan på en annan adress så vet du att han döljer saker.”

Min första tanke är - Vad är de för fel på folk? Tanken är att man ska lita på sin partner och ja.. Det går inte alla gånger pga olika anledningar som t.ex personen har gjort något tidigare för att förstöra din tillit, något ex har skadat dig och du har inte jobbat upp de, du har extremt ohälsosamt kontrollbehov eller kanske hjärnspöken.
Jag har själv lite spöken efter tidigare skit förhållanden som kommer o går men ja viftar dom åt höger istället för att uppmuntra dessa..

Jag blir rädd helt ärligt över att folk känner att dom måste ha GPS appar mot sin partner. Det är kontrollbehov och tillitsproblem som verkligen är farligt och om du inte har hjärnspöken redan så lär du få det.

Tidigare var jag i en riktigt dålig relation där pojkvännen var otrogen med allt och alla. Kan inte räkna alla på 4 händer ens, de krävs fler händer.. Jag älskade honom mycket så stannade kvar trots att jag mådde så dåligt. Han lovade att inte fortsätta och jag har alltid tänkt att folk kan förändras vilket jag absolut tror på men en del har sina ränder. Jag kan säga att den relationen gjorde mig galen, på en ohälsosam nivå.
Tillslut när han sa ”jag ska hjälpa min syster” trodde jag inte alls på honom, ja va sur o tvär hela tiden, de var mycket mer bakom än otrohet vill ja lova och jag var fast i ett hamsterhjul typ^^ Dock aldrig förbjudit honom att göra något pga mina hjärnspöken jag fick men jag äger heller inte någon människa så vi har olika val här i livet. Nu kunde jag inte gå ur denna relationen på egen hand utan behövde hjälp och den relationen har förstört mycket för mig. Ibland är jag nojig, ibland tänker jag värsta tänkbara, ibland/ofta får ja flashbacks osv. Den relationen ändrade mig helt och hållet till något sämre än jag varit. Det är så med saker i livet, de sätter spår och man går vidare MEN jag skulle aldrig i livet komma på tanken att spåra min pojkvän eller någon annan.
Då känns de som att man är snäppet galen. Ursäkta om ni själva använder detta men om man redan är osäker, man trycker ner sig själv extremt mycket om man hakar upp sig på vart en person är 24/7.. dessutom förminskar man sin partner AS FUCK genom att behöva stirra på GPS app för att man inte lyssnar vad den säger.

Gillar