Idag är vi snuskiga!

Postad i: samarbeteInnehåller affiliate-länkar

Godmorgon sötnosar!

Detta morgoninlägg kanske är utav speciell klang men det är ack så viktigt att ta hand om alla sina behov right? Det är mänskligt!

Tillsammans med Sexleksakeroutlet så vill jag visa upp lite produkter som jag fått utav dom i ett ganska stort paket! Look at it!

Jag har faktiskt haft Spanska flugan (ett par kåtdroppar som ni kan se på bild nummer 2 att jag läser på.) Dom är faktiskt otroligt bra. Man får sjuk sexlust efter ca 30-40 minuter, ja minns inte riktigt men det är helt galet.. har för mig att dom inte är så dyra heller. Typ 79 kr eller någonting!

Sexleksaker är faktiskt väldigt bra ifall mannen/kvinnan i ens liv är bortrest eller ifall man är som mig.. singel och vet inte alls när kärleken vänder. Då är dom toppen!
Det finns många som inte vågar visa att kvinnor också har behov.. För det har vi. Vi har sjukt mycket behov utav saker, närhet, kärlek och sånt precis som killar.

På bild nummer tre kan ni se att jag håller i en liten konstig sak. Det är en liten vibrator. Man sätter i batterier och sen är den klar för start! ;)

På bild nummer 4 så kan ni se att jag håller i ett helt paket men massa skojiga saker. Det är massa dildos bland annat. Ni kommer få se!

Vad tycker ni om sexleksaker? Har ni några sexleksaker?
Jag är super duper nöjd! Nu har jag dessutom 3 flaskor med kåtdroppar istället för bara 1. Love it! <3

Tack åter igen till personalen på sexleksakeroutlet för att ni hjälpte mig hitta rätt produkter, super trevligt bemötande och för att paketen skickas diskret. Tänk va pinsamt om de står nå snygging på posten som vet vad man ska hem o göra.. HAHA! Det är säkerligen BARA jag som tänker så!

Och som ni vet så har jag hållt till på finest ett tag men eftersom min sida där krånglar så lär jag vara här tills den fungerar eller så stannar jag permanent här igen. Vad säger ni? Vad blir bäst? Puss på er och ha en underbar morgon! <3

  • Postad i: samarbete

Gillar

Kommentarer

Sinamatic,
Toppenfint inlägg om vuxenleksaker! Här gärna av dig om du vill skriva mer om våra produkter och kanske ha en tävling för dina läsare?
sinamatic.se/vuxenleksaker/
MikkizLilja
MikkizLilja,
Hej!
Hör gärna av dig på min mail - mikkizlilja@hotmail.com så kan vi diskutera samarbete och tävling m.m.
Ha en toppen dag🌸
nouw.com/mikkizlilja