"I ett förhållande."

Postad i: Vardag.

Jag kan ju börja med att säga att inlägget absolut inte kommer handla om någon kille jag är tillsammans med och som jag försöker övertyga hela världen om att han är perfekt och allt är så himla bra, vi kommer hålla för alltid o allt det där. Nej!
Nu är jag singel men även om jag hade haft en pojkvän så hade chanserna säkerligen varit på ungefär 15, max 20% att han faktiskt hade varit bra. Jag är ju liksom dålig på det där med att välja bra personer men iallafall..

Ni vet när man går ut "offentligt" med att man antingen är i ett förhållande eller är man är intresserad utav någon så är det alltid folk som helt plötsligt kommer och visar något typ utav intresse? Jag personligen har mer relation till min mat i kylskåpet än till någon kille men har fortfarande haft konversationer med folk som absolut inte fattar någonting.

"Även om du är intresserad utav någon så kan du ju gå ut med andra killar och se vart de leder?" Är du dum? Varför skulle killar ens vilja ha en brud som tänker på någon annan?
Det är ganska dumt att sätta sig i en relation med någon och ba "Jaha okej, du tycker om mig? Synd för jag skulle lämna dig vilken tid på dygnet som helst för att jag hellre är med honom."
Rättvist? Nej. Varken mot mig eller den grabben jag skulle vara tillsammans med isåfall. (Man kan ju för att man vet att den man gillar är en snorunge som inte förtjänar ens känslor.)

Jag har hamnat i relationer förut när jag mer än allt annat hellre hade varit med någon annan och på riktigt.. Det finns inget värre. Man går liksom med stadig ångest, nu menar jag inte riktigt panikångest bara för att jag fått "diagnosen" nu på senare dagar men vanlig jäkla ångest för att man vet att det är så extremt fel.. Iallafall så går man med den här ångest biten i magen för att man vill ha någon annan, man saknar den, man bara tänker lite hur perfekt det hade varit om man faktiskt fick chansen att testa med honom men samtidigt vill man inte såra grabben man har en relation med. Hur går man ur snyggast ur ett förhållande där allt bara är fel och inte alls vad man vill?
Jag kan ju säga såhär att killen jag var tillsammans med när mina känslor redan dansade runt lite för en annan än honom var väldigt knepig. Svarade jag inte på ett sms efter 20 minuter så skickade han typ 10 stycken och i det sista stod det ALLTID "Har du inga känslor för mig? Varför svarar du inte? :'("

Självklart är jag en sån där tjej som bevisar att jag både vill dumpa dig, hata dig, spy på dig och aldrig i hela mitt liv se dig ifall jag inte svarar på 20-30 minuter för att jag spelar eller gör någonting annat. Det är bara acceptera och gå vidare!
Nä men seriöst? Pain in the aaassss, japp!

Men iallafall.. Någonting jag tycker att man automatiskt gör när någon markerat att den är intresserad utav någon, upptagen eller inte intresserad är att man låter den vara ifred.
Känslor håller inte för alltid så vänta isåfall eller gå vidare. Det är mer rättvist mot er och mer rättvist mot den andra. Ingen brud, iallafall inte jag.. klarar av när en kille tjatar hela tiden om att man kan gilla någon annan men ändå ha en relation med den t.ex.
Jag tror faktiskt inte du hade tyckt det var så kul egentligen. Ja menar.. Vi säger att vi har en relation men varje citat bild (ja tjejer delar ofta sånt som stämmer in på vad vi känner.) och varje låt vi känner lite extra för, absolut inte kommer handla om dig utan om den här andra snubben? Hur skulle du egentligen reagera om du visste att din flickvän hela dagarna sitter och tänker på den här andra killen och hon väntar bara på "klartecken" ifrån honom, sen kommer hon lämna dig där och springa iväg med honom. Hon blir lycklig, vad blir du?

Nu lämnade visserligen inte jag den där killen för att jag fick nå klartecken ifrån den jag kanske ville ha fyrverkerier ifrån men grabben var en smula irriterande så jag stod inte alls ut, jag klarade inte av det men troligtvis hade jag stuckit om jag hade fått den andra. Hade ju oavsett lämnat honom men det hade garanterat gått fortare annars.
Så iallafall, låt mig vara tills jag känner att mina känslor är borta, helt slut. Dom försvinner ju mer o mer för varje dag och det känns väl ganska bra men det kan ta tid ibland. Känns som en ganska lång tid för mig eftersom det liksom inte gäller 1 år utav känslor, nå annat bös men det släpper mer o mer. Både med hjälp utav honom och hjälp utan honom. Lite utav en dubbel situation men tänker inte hålla uppe något hopp för något som aldrig skulle existera. 👏🏻👏🏻

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Juliatte
,
Vadå singel jävla mångo <3
MikkizLilja
MikkizLilja,
Har inte riktigt vågat gå ut med min läggning på bloggen än. Älskar dig <3
nouw.com/mikkizlilja