Hur var dagen?

Ja hur har min dag varit egentligen? M jobbade till 17.00
Så jag och barnen vaknade 08.00, bytte blöja på lilleman, tog på oss lite kläder, åt frukost och sedan gjorde jag iordning diskmaskinen då den behövde tömmas för att sedan köras efter middag m.m, vi lekte lite gymnastik och med Benjamins bilar och självklart Leahs dockor. Sedan åt vi lunch och efter lunch va de dags för Benjamin med lite vila. Han höll på att somna men gjorde i blöjan o efter de blev de ingen sömn tyvärr så då gick vi ut. Léah fann lite kompisar hon brukar leka med och Benjamin fann en äldre man/gubbe som plockade äpplen. Dom blev riktiga kompisar haha.
Som sagt älskar ju Benjamin verkligen ALLT som kan ätas inprincip. Han älskar att plocka bär, även de farliga tyvärr! Som förälder måste man vara SNABB i dom vändorna haha.

Till mat gjorde vi köttbullesås jag och barnen. Léah ville verkligen ha de så vi provade. Blev mycket godare än att äta köttbullar rakt av haha. Jag åt 2 stora portioner, jag försöker ju alltid trycka i mig mer än jag orkar för att få de lilla extra på vikten. Jag mådde dock väldigt illa i typ en timme efteråt.

När M kom hem åt han mat, han äter inte samma som vi gör för tillfället men har preppat för hela veckan så den biten är lugn. Sedan blev de att leka ute 2 timmar innan bad, kvällsmat och pussar. jag har märkt att jag kramar och pussar på mina barn typ jämt. När dom kommer o är ledsen, när vi ser på film, när jag kommer hem, när jag hämtar o lämnar, spontan pussar och hur många gånger säger jag ”älskar dig” till mina barn? VÄLDIGT många gånger. Mina barn är självklart okej med detta. Vi har en sån relation. Dom kommer o pussar på mig och jag på dom. Jag ha tänkt att jag är en riktig hönsmamma o puss-mamma. Jag är garanterat inte den enda heller haha..
Nu försöker dom sova och jag slappnar av. Ikväll blir de inte jobb, ingen telefon efter dehär. Jag behöver sinnesro. Ska bara ligga på soffan o vila mig!

Gillar