Hur tänker man?

Postad i: Åsikter

Om man nu hatar en person så extremt mycket att man måste snacka skit om den och man säger "jag bryr mig inte alls om dig." Så tycker jag att det är extremt konstigt att man fortsätter stalka personen på otroligt många sidor. Vad är vitsen liksom?

Hatar jag dig så är du ute ur mitt liv. Tittar inte ens åt min egen släkt ifall jag valt att dom ska lämna mitt liv eller ifall dom gjort sig förtjänt utav att lämna mitt liv. Dom har inte längre mitt intresse och jag tänker heller inte gulligulla med att låtsas bry mig så varför gör andra det?
Är det kanske något tecken på att man är besatt? 🤔

Har ni någonsin haft så kallade "stalkers" som bara aldrig gett sig?😬
Jag har så extremt många, speciellt folk som påstår att dom hatar mig men enligt mig så kan dom ju faktiskt inte göra det eftersom dom fortfarande måste veta vad jag gör, hur jag ser ut och vad jag tycker. 🤔
Jag har även vänner som har sötnosar runt sig och en utav dom är @blondinaHon har så jäkla många och riktigt störiga sådana. Dom läser, kommenterar och sedan skriver dom bara skit på sina bloggar som ska pika blondinas åsikter. Varför? Är du helt udda? Du har ju dessutom sagt att du inte gillar henne? Leave it! 🖕🏻

Förstår dock inte varför folk är så dryga mot Blondina eller ja, Anna som hon egentligen heter för hon är verkligen en toppen människa, hon är snäll, söt och helt underbar person. Varför är ni så dryga och elaka? Vad vill ni ens?
Jag och Blondina (Anna) har känt varandra ett bra tag och hon har följt med mig under nästan hela min graviditet och stöttat mig super bra! Hon finns där när jag är glad, sur eller ledsen. Hur kan man ens vara sur mot en sådan person?

Anna är visserligen ingen person som tar åt sig eller som bryr sig direkt när folk håller på och bara är allmänt störande men någonstans finns de ändå en gräns..
Jag tänker INTE dela vad hon fått eller vem som håller på men tror att personen själv vet eftersom du kollar in här också. ☺️

Gillar