Hur gick de till?

Postad i: Mammas älskling

Vet att ni undrar en hel del, vet också att de är omöjligt för mig att ha er alla på Facebook så varsågoda. Lite information! 🌺Ca 18.00 igår fick jag lite ont i svanken och lite ont i magen, samt ett litet tryck neråt. Jag hade precis dragit i mig en hel del lax så brukade bli sängliggande en stund efter jag ätit. Min mamma (Annika) misstänkte att det var någonting som var konstigt, hon började klocka mina sammandragningar och vid 23.00 så var dom nere på ca 5 minuter emellan. Hon sa att vi skulle rings in och åka.
Jag ville absolut inte göra det så därför valde jag att vi skulle stanna hemma. Hade faktiskt inte så ont + jag var inte nervös.
Klockan 01.50-02.00 eller någonting så ringde mamma in, mammas kille fick köra in oss. Fick göra ett ultraljud vanligt, 2 vaginala ultraljud, mäta värkar, hjärtljud och samt kika min egen puls. Det slutade med en spruta i låret och sedan en spruta i skinkan. Jag var öppen 3 cm. Allting var tydligen startat?
Jag kände mig bara lite "magsjuk" och trött men tydligen var de påfrestningar.
Nu när dom kände med sina fingrar (hemskt otrevligt och ont när tappen minskat) så sa hon att hon även kände bebisens huvud och därför blir jag kvar extra.

Att få höra "vi laddar upp för prematur. Vi tror inte att den stannar i magen längre än denna vecka iallafall."
Jag blir både glad men ledsen. Vill att bebis ska få ligga därinne så länge som möjligt.. Men självklart är jag jätte spänd på att äntligen få träffa den! Men det är ju självklart INTE helt säker. Man kan fortfarande kanske stoppa värkar o de andra ifall dom lyckas.
Svårt att orka skriva allting till alla i enskilda PM så hoppas en del fick sina svar här.
Lille pruttfisen❤️❤️

Mina värkar känns inte ondare än min vanliga mensvärk jag får varje månad. Har lite ont i svanken o livmodern, mår lite illa och tappat allt matlust. Dessutom as trött men 2,5 timme på 30 timmar är inte alls mycket sömn men det gör konstigt nog mycket. Ska se om jag kan få någonting att äta nu då jag inte fått i mig mer än en macka o lite blåbärssoppa (ca 17-18.00 tiden igår.) kunde inte äta allt på bilden. Bad om 1 macka för bebisens skull men känns som dom inte riktigt tillät de😅

Mammas egna lilla fis, snälla väx på bra eller stanna inne lite till. Du är nästan klar nu. Bara några veckor till. Jag längtar efter dig men du är lite för tidig🌺❤️

Gillar