Hur firar jag?

Postad i: Patetiskt!, Vardag.

Hur firar jag alla hjärtans dag?

Jag vaknade nyss och ska snart käka lite frukost. Jag la mig vid 1 tiden igår men hade sån sjuk ångest så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, den gjorde ONT!
När jag lyckades somna så drömde jag bara skit som jag varit med om och det gjorde att jag vaknade en stund vid 04.00 och sen så jag inte kunde somna om förrän vid ca 05.00..

Hade extrem hjärtklappning och alla sov o var upptagna så det var liksom ingen som kunde distrahera mig.. Varför drömmer man om saker som hänt egentligen? Man brukar dra ett streck o gå vidare...

Aja det var min natt iaf och jag hoppas ni sov mycket bättre än vad jag gjorde! :)
Idag ska jag se ifall det finns någon planering inlagd men jag tror inte det.

Alla <3 dag är inte direkt speciell för mig. Det är en helt vanlig dag förutom att folk lägger ut på ig, snap, Facebook, bloggar osv att deras pojkvän/flickvän är den bästa osv. Det är som att dom endast uppskattar varandra fullt ut på alla hjärtans dag, en dag om året. För mig så är kärlek mer än en dag. Det är något man ska visa sin partner liksom lite varje dag.

Ofc är alla <3 dag till för familj, vänner och inte bara relationer men det är ungefär de enda som visas. Alla skriver "fucking forever alone day" nej du är inte ensam bara för att det är alla hjärtans dag... Du är inte i ett förhållande dagen innan och då är du troligtvis inte det dagen efter..

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229