How to make it pretty.

Postad i: Vardag.

Då var det dags för ett sånt där ”haters gonna hate” eller ”människor som inte gillar vad jag skriver behöver inte läsa egentligen men besattheten tar över” -inlägg.

Som jag skrivit ut flertalet gånger på min Facebook, jag börjar med att tacka vänner, ovänner, följare osv för att ni är ärliga mot mig, även fast vi egentligen kanske står lite på sniskan emot varandra. Guld värt! <3

Åter till ämnet så på Facebook har jag förklarat att person 1 och person 2 (alltså jag) kan prata, diskutera och komma fram till beslut utan att någon hänger ut någon. Vackert så fint, jag får allt utan att be om de, just saying.

Tråkigt att folk försöker få två personer riktigt osams istället för att jag och den personen får skapa de själva. Jag väntar på dagen som ska komma där 1 frågar saker, inte där någon helt obehörig som jag inte bryr mig om ska starta något som inte behövs.

Med detta så gäller följande på min blogg från och med nu - Ingen speciell information dyker upp här på bloggen om min dotter, bara flyktig fakta.
Bilder kommer bara komma där det inte syns något speciellt som t.ex, hennes face osv. Samma sak gäller på instagram, snapchat, Facebook, youtube tills att saker löst sig med 1 då folk verkar vara helt från vettet ibland.

Jag är ingen felfri person men jag vet när det inte rör mig. Vilken tur doktorn inte hittar några arga klumpar hos mig som behöver åtgärdas.

Sluta läs min blogg om intresset egentligen inte faller dig in!

Utöver de så önskar jag alla mina följare, alla vänner, ovänner och människor som behöver de en väldigt fin natt. All kärlek till er, lite extra till dom som stör sig! <3 <3

Gillar