Hotellvistelse.

Postad i: Vardag.

Godmorgon hörni!
Klockan är 10.00 och vi har inprincip endast hunnit byta blöja, ätit frukost och myst ner oss i värmefilten.
I lördags lämnade jag och pojkvännen båda barnen hemma hos min mamma och sedan for vi ner till övik (Örnsköldsvik) och checkade in på hotell för o se Björn rosenström live.
Jag har ju alltid tyckt om Björn, sen jag föddes ungefär och jag har sett honom live förut men de bli aldrig för mycket. Dock blev jag självklart sådär jäkla förbannad så man vill slå allt och alla men de kan man ju inte såå.. arg fick man vara. De är ju så jäkla mycket knuffande osv hela tiden. Sen ska de alltid komma jätte långa och lite mer bastanta människor än mig som ska stå framför och dessutom hoppa, slå och dra i en. Vem fan buggar till Björn? Nä dom sparka glas o betedde sig som grisar. Självklart hade man inte reagerat lika mycket ifall man var full själv men nu var man ju inte de. Pojkvännen tog väl 2 öl typ men jag smakade inte ens. Cola och trocadero drack jag men båda smaka skit. Utbudet var dåligt, haha!
För övrigt var det ganska mysigt.

Pojkvännen bokade ett jättefint hotell, de var mindre fint på riktigt, såg ut som sjukhus rum o vi båda dog i ryggarna efter vi hade sovit där men det var skönt ändå att få va lite barnledig och göra någonting. Jag är lite mindre kräsen. Pojkvännen är lite mer ”saker ska va snyggt, fint och modernt” medan ja kan nöja mig med nå litet. Ja tyckte de va skitsnällt att han ens boka hotell och följde med mig på Björn. Ja vet att jag var troligtvis mest nöjd med trippen. Jag älskar ju Björn medan pojkvännen tappert står ut med ”min skit musik” inprincip. Han har inte hört så mycket med Björn men lite kunde han ju. Så det var ju snällt utav honom att inte lämna mig ensam haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som är planerat. Tänkte lilleman skulle somna om och sen tänkte ja typ borsta håret och tänderna. Leah tittar på backyardigans (?) och vi ska väl inprincip bara vänta på att pappan i huset ska komma hem så vi kan laga mat o eventuellt göra någonting. Vet att de står potatisgratäng och lövbiff på menyn idag.

Hoppas ni haft en bra helg! :)

Gillar