Hi haters

Postad i: Vardag.

Visst är det fantastiskt när folk får mer uppmärksamhet än vad dom förtjänar? Absolut! Till 20.000% så tycker jag alltid att det är trevligt att få höra saker som folk inte ska bry sig om.
Jag är jag och DU har ingenting här att göra, vilket du vet men du måste bara fortsätta läsa för du vill så gärna veta ifall jag skriver eller lägger ut något smaskigt. Visst vill du? ;)

Jag kan dela med mig av så extremt mycket. Kan tala om exakt vad jag gjort idag, vilka möten jag pratat på och exakt vad folk tycker om vad som verkligen händer. Men vill jag verkligen göra det? Ja absolut vill jag. Du kan ju fortsätta läsa min blogg så ska jag ge dig lite smaskiga ledtrådar varje dag. ;)

Visst är det provocerande att du bara känner för att uppdatera min blogg flera gånger. Kanske har jag inlägg som är blockade ifrån din IP? Kanske vet jag att du läser exakt just nu pga statistiken över IP och telefoner? Kanske sitter du just nu och bara stör dig så mycket att du har lust att bara flippa över? Du ler, ellerhur? Du tycker inlägget är helt patetiskt eftersom att du vet att jag menar dig. Det kliar i dina fingrar, dina tankar börjar gå till både skratt och ilska. Du tror att jag egentligen bryr mig om vad du vet o inte vet eftersom folk ljuger för dig. De du frågar och de du undrar frågar dom mig först ifall dom verkligen borde svara på. Jag väljer deras svar, du sitter utan kontroll, du vet ingenting, du förlorar.

Gillar