Hemma igen!

Postad i: Vardag.

Varit ute och promenerat massor idag och även varit på sjukhuset. Läkaren Mats tryckte på min mage, lyssna på hjärtat, lungorna, kollade synen, öronen, resterande i stroke test osv men det verkade helt okej.

Fick göra ett pisseprov för drogtest och nå mer grejer. Jag är ju ganska säker på att den kommer vara super eftersom jag inte tar droger! :)

Imorgon ska jag till tandläkarn och även till kemlabb eller va det heter. Det är ett hus här i Umeå nära sjukhuset där man tar sprutor o skit. Hade gärna hållt någon i handen så är du intresserad så kan du ju få höra av dig! :)

Ska kolla när tandställningen ska ut och fixa lite, sedan sprutor och skit. Sen får vi väl se,

Jag är sjukt trött för har bara lyckats sova 4 timmar på 2 dygn eftersom ångest och skit bjuder på mycket sömnlöshet. det suger! Kroppen tar stryk som fan och sover inte jag när jag väl är trött så blir jag pigg och då kan det ta kanske 12h timmar innan jag blir trött igen och då är det morgon och då ska jag hålla mig vaken till kvällen och sen börjar det bara om liksom. Iaf så måste det mesta packas idag för på torsdag så flyttar vi!
Hörde att det var idag för att de va den 15de idag men det var tydligen på torsdag. Huvudet är helt rörigt i stress...


  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229