Hallelujah ungefär

Postad i: Vardag.

Idag är en relativt bra dag faktiskt. Den har varit lite tråkig. Jag och barnen städade lägenheten, dock försökte väl mest Benjamin rymma ifrån dammsugarn och kröp gärna där jag precis hade skurat. Sitta i stolen gick absolut inte i 10 min haha! Léah dansade för fullt undertiden till nå låtar på youtube.

Efter städningen lagade vi mat, det blev baconsås och spagetti vilket jag tycker är ganska enkelt och gott! Barnen gillade det super mycket, vet inte vad pojkvännen tyckte men han spotta inte ut de iallafall. Haha.

Vi for faktiskt tidigt imorse och offrade 7000kr på en ny diskmaskin och fick hjälp av svärmors man att installera den och fixa så ÄNTLIGEN fick vi en ny. Vi har nog varit utan en vecka bara pga den andra sluta funka MEN osäkert. Det känns som en evighet. Jag hatar att diska och de tar lång tid för mig med handdisk vissa dagar då mina leder inte klarar handdisk 100%. Av någon anledning så får jag ont utav de och svullnar om fingrarna ibland, inte alla gånger men grabben min var ganska snäll, han diska för de mesta så fick jag torka disken. De går lättare för mig.
Ingen förstår ju eftersom dom inte har de själva men han försöker åtminstone förstå och de är snällt.

Nu har vi precis myst ner oss i soffan till en film, ätit en ”fattigriddare”, en variant av de med ägg, bacon och ost. Älskar dom verkligen!

Gillar