Godnatt från fat lady

Postad i: Vardag.

Nu ligger jag i sängen och svarar på lite frågor på min ask men mina fingrar och knän börjar säga ifrån, även bebis. Bebis vill att jag ska upp och gå lite så han/hon kan somna om men jag själv har väldigt ont i kroppen och har inte alls lust att röra mig allt för mycket så därför har jag tänkt att bara skaka lite på benen en stund och träna mina fingrar så dom inte låser sig utav all vätska i lederna. Hoppas på att bebis somnar när jag skakar på benen, det är väl iaf värt ett försök och funkar de inte så får jag väl gå några varv i lägenheten innan jag lägger mig för att nana.

Måste upp klockan 07.00 för att ringa läkaren klockan 07.30 så jag kan somna om på nytt sen efteråt. Blir en jäkla fix, fix helg för har inte tid att fixa ett jäkla dugg nästa vecka då jag har läkarbesök varje dag fram till fredag. Tur man får vila lördag och söndag för annars hade jag säkert haft tider då också, haha!

Nä, nu säger jag och lillen godnatt även fast den verkar vara helt sparkig. Hoppas jag får sova på sidan inatt utan att vakna av att någon försöker sparka ut mina revben. Det vore faktiskt jätte snällt.. :*
Godnatt! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer