Godnatt efter film?

Postad i: Vardag.

Efter film mys med mös till BASEketball på kanal 6, en massa chokladpudding och glada tankar så är det dags att krypa ner i sängen för att försöka sova några timmar.
För er som inte vet vem Mös är så är han en utav mina närmsta vänner som jag känt sen jag var riktigt, riktigt liten. Han heter egentligen Robin så ni behöver ju inte fråga om han verkligen heter så på riktigt för det gör han alltså inte. :)

Ska försöka ställa klockan ganska tidigt, kan ju ändå inte sova mycket i vanliga fall nu då det krånglat dom senaste veckorna under graviditeten. Ska upp tidigt o äta, duscha och sedan träffa en kompis jag saknat enormt mycket även om de inte va så länge sen vi sågs. Jag tycker ändå det lite grann, haha :')

Mös har precis somnat så han ligger och små snarkar och gottar sig för sig själv så kanske dags att stänga av och göra ungefärligt samma sak.
Får se hur det funkar. Kan jag inte somna innan klockan 6-7 så ger jag upp och kör på ett dygnande vilket är jäkligt svårt under graviditeten tydligen. Varför egentligen? Är det för att järnet sjunker (har tabletter mot de.)? Eller är det bara ansträngande för kroppen att bära på någonting? Det är det för ryggen och psyket iaf. Är as glad men blir sjukt depp när jag har ont, haha.. I donno why men kan inte hantera smärta beroende på vad det är.. Speciellt när jag får ångest, mår sjukt dåligt och vill bara rymma. Kan slå allt o alla för att ta mig ut. Känns som att man sitter fast även fast man kanske är 20 meter ifrån närmsta människa, haha så knepigt. Iallafall glad att allt är bra just nu. Halsen började väl göra lite ont nyss men den brukar göra de på kvällen/natten så orkar inte bry mig :P

Nä men godnatt! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer