Godnatt!

Postad i: Vardag.

Skrev i mitt inlägg innan att jag skulle försöka sova runt 23.00-00.00 så det passar ju väldigt bra att jag hoppat i säng då. Blev dock inget badande ikväll, de blir imorgon för jag hade tydligen fått en del post så satt och gick igenom lite utav det tills ögonen höll på att stänga sig. Det var ju faktiskt tillräckligt härligt för att bädda ner sig i sängen. :)

Haft en ganska mysig kväll faktiskt. Hände ju inget speciellt förutom massa pratande över några koppar kaffe och nötter. I mitt dal blev det ju vatten som jag sa innan. Har inte druckigt mycket vatten dom senaste veckorna, förut drack jag typ 4-5 liter om dagen men nu ska de börjas igen. Ska även ut och börja promenera en del om dagarna just för att försöka hålla mig lite i form inför förlossningen. Kommer bli en hel del promenader efter förlossningen också innan jag jag börjar träna. Och NEJ.. Jag ska inte träna för att jag är "rädd" för att ha överflödigt fett på kroppen... För det har läkarna redan sagt att det inte ens kommer synas att jag varit gravid men jag ska träna upp ryggen och eftersom jag har foglossning så ska jag även träna höfterna och benen. Kommer ha en special tränare just för att undvika att gå ner i vikt osv så det är ju faktiskt jäkligt bra! :)

Nu ska jag krypa till sängs för imorgon ska jag upp o bada och sedan ska jag och mamma möblera om en hel del och efter det så ska jag ut på lång promenad. Får ju stanna mellan varven för att inte dra igång mina förvärkar eftersom jag får så grymt mycket sammandragningar när jag går.. Blä. Men det är ju mindre än 9 veckor kvar och dom flesta tror att jag föder om ungefär 5-6 veckor ändå så det är bara lägga i ett kol ifall det blir en februari bebis trots allt 👏🏻👏🏻🍼

Gillar