Godmorgon näskramare!

Postad i: Vardag.

Godmorgon alla söta och glada och självklart alla lite mindre söta och lite mindre glada också. Här dömer vi ingen!
Hoppas ni sovit en helt perfekt natt för det har verkligen jag gjort! Tror det kan ha lite med att tösen sovit hela natten men också att min pojkvän köpte mysiga sängkläder till mig. Har fått en så extremt stor kudde med bild på hans näsa typ (dafuqqq?!) men den är så extremt skön så nu när jag sover så ligger jag och kramar om hans näsa.. HAHA det låter ju sååå äckligt.. wtf? Tror att det säkert är tanken att jag inte ska veta vad jag sysslar med och hur jag förklarar det.
Det var så extremt fina sängkläder iaf, och extremt MYSIGA! Dessutom så fick jag ett jätte gulligt brev, de va super sött och jag kommer typ spara de på något vis, vet inte riktigt hur ännu men det ska jag komma på!

Idag ska vid gå upp här vid 07 tiden för att åka på utvecklingssamtal klockan 08.00 på Léahs förskola (jag vill säga dagis men då får alla krupp på mig om att det heter förskola osv numera..)
Utöver utvecklingssamtal så ska jag bara plugga och se om jag kan lägga om lite tider för min skola. Får väl se! Vet vart jag vill gå sen!! :3
Hoppas ni får en fin morgon!!
Btw sängen är lite obäddad, därför ser de ju lite skumt ut med bilderna.

Gillar