Godmorgon!

Postad i: Vardag.

Gårdagens bravader bestod utav att pojkvännen köpte massa fika som dottern tycker om. Bland annat vanilj munkar, kakor, mums-mums och Ice Tea. Vi for till en lekpark där vi lekte en hel del. Det började krampa i mina ben efter 100 gånger upp o ner för backen med rutchkana, jag satt på mina skor eftersom min jacka inte ville glida alls.

När vi kom hem lagade jag lasagne vilket åtminstone dottern tyckte var super gott. Vet inte vad dom andra tyckte. Jag frös in några lådor åt Benjamin och plockade fram köttfärs, fisk och köttbullar ur frysen som har fått Tina till idag så ska jag göra fler matburkar åt honom idag. Dessutom behöver jag städa ugnen, det rann ost i den igår. Var nog inte så längesedan vi städade den men det ser ut så.

Annars idag så ska pojkvännens mamma, hennes sambo och hans lillebror dyka upp så vi kan grilla och leka i lekparken. Det kommer bli trevligt. Känner mig dock alltid jätte nervös när vi träffar någon. Vill inte alls ha nå Corona insläpat. Även om jag inte tror folk är smittad så är ja osäker ändå men jag vet hur många riskgrupper jag har och det är inte direkt någon som tar de på allvar förutom min mamma och min läkare.

Nä nu ska jag upp och göra frukost åt barnen och mig själv, ta lite vitaminer och hoppas på en relativt bra dag idag. Vaknade av att Lillan tyvärr rulla över mitt huvud och spela mig i magen. Hon har börjat göra så på morgonen nu och är man lite halvrisig på morgonen så suger de så extremt hårt med det uppvaknandet så jag hoppas innerligt att hon slutar med det.  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer