Ge er, jag är jag.

Postad i: Patetiskt!

Jag vet att det finns 78.000 profiler med mina foton, mitt namn, min blogg, min insta, min kik och min snapchat osv men det börjar bli väldigt irriterande när killar hör av sig hela tiden.

En del har jag ett förhållande med, grattis till er grabbar men isåfall är jag väldigt otrogen ifall jag har en relation med alla er... Dessutom ljuger jag bevisligen om både ålder och namn i vissa lägen men varför inte? Gör gosigt med lite spänning, ellerhur? ;)

En del ska alltid bråka om att det är JAG som tagit någons identitet.. Varför skulle jag isåfall ta just den här människan (jag)? På riktigt.. En brud som hoppa av skolan i 8an pga svartsjuka, en brud som supit hela uppväxten, en brud som blivit misshandlad utav både pojkvänner och fd "låtsas pappa", en brud som haft ett rent helvete med panikångest/torgskräck, en brud som är gravid, en brud som fortfarande bor hemma? Well yes, hon låter så himla intressant. Fuck vin diesel när Mikkiz finns... :S

Okej så en kille hörde av sig nyss om att jag bor i Fagersta, jag dela min snapchat osv öppet till folk och dessutom ljuger om min ålder? Varför skulle jag göra det?
Jag är född i FALKÖPING, är bosatt i Umeå. Jag är 18 år gammal, inte 23 år..

Jag har INGET förhållande. Jag är intresserad utav EN kille, inte 34 killar. Det är seriöst synd om dom människorna som verkligen tror på dig/er som håller på hela tiden. Är det inte lättare att gå in i en relation med dom osv med ert riktiga namn och ålder? En del killar ser ju liksom bra ut och verkar snälla, iallafall dom som fattar att dom blivit lurade.

Jag har seriöst blivit anmäld att jag inte är jag? Att jag tagit en killes tjejs identitet? Varför? Är ni dumma?
Sluta nätdejta och gör något vettigt med livet.

Gillar

Kommentarer

Lise_Kjaersgaard
Lise_Kjaersgaard,
vissa har tyvärr inget liv.. och tycker dem skall ta någons annans namn och allt.. dem borde skaffa sig ett liv.. förstår du är förbannad.
därför jag är så inte vill vem som helst har min blogg tex.
hoppas folk växer upp snart... stå på dig gumman
nouw.com/lise_kjaersgaard