Gårdagens + blodpropp i lungan.

Postad i: Vardag.

Gårdagens bravader bestod utav shopping på dagen med min bror och min brors fruntimmer. Jag köpte 2 jackor, 4 par byxor, nå tröjor och strumpor åt Leah för 1076 kr. Kan lägga upp bilder på dom imorgon men en utav dom nya jackorna har hon på sig där!
Tjocktröjan man ser ganska dåligt där som är i rosa leopard har hon fått utav sin farmor när dom träffades i februari. Hon älskar sin farmor och älskar den tröjan!
Utöver slösa pengar bravader (för en god sak, min dotter) så umgicks jag med min kärlek och Ida på lekplatsen. Leah var dock mer intresserad utav skogen och ville gå skogspromenad och helst i den djupa snön. Det var ju fantastiskt med dom små ”bäckarna” som fanns därinne!
Jag tänkte att äckel snön skulle försvinna snart så jag kan gå lite skogspromenader med hjärtat eftersom hon älskar det SÅÅÅ MYCKET! Men hon är dock inte så duktig på att gå i snö så vill inte rulla barnvagn i skiten heller, haha!
Nu spenderar jag iaf kvällen på akuten, mysigt värre eftersom jag har jobbat, inte ätit, druckit dåligt och är allmänt trött. Åkte in för att jag ville byta allergimedicin då jag har en del allergier som ni kanske vet. (Pollen, nötter, grönsaker, frukter, mögel, damm, hundar, gräsallergi, mot en del läkemedel osv.)
Tänkte att ja hade svårt med andningen typ varje dag och blev röd i ansiktet, svullen osv så tänkte bara åka och byta ut den men slutade med att dom kasta in mig på röntgen för misstänkt blodpropp i lungorna så nu inväntar jag svar ifall jag måste äta blodförtunnande i ca 6 månader. Jag är ju INTE TAGG på detta verkligen.. känner mig ju inte direkt så jätte sjuk egentligen. Haha.. aja jag borde egentligen vara van nu. ^^

Gillar