Fyfan så less

Postad i: Vardag.

Denna graviditet tar verkligen knäcken på mig. Jag hör de flesta gravida klaga på allt möjligt och min förra graviditet var så bra. Folk med RA brukar må väldigt bra under graviditet men denna gång är fruktansvärd verkligen. Får inte röra mig speciellt mycket och om jag gör det så startar allting igång för att försöka få ut honom. Igår hade jag en relativt bra dag o tänkte jag var så uttråkad så jag dammsög lite, torka av bord o stolar, lekte lite på golvet med Leah och städade av lite efter våra middagsgäster.. slutade med att vi fick ringa min fina mor. Vi alla var SÅ SÄKRA på att han skulle komma ut inatt. Värkte runt om mage o rygg, fick pausa sådär 30 gånger bara ner för trappan ut i bilen för att sammandragningar kom på varandra. Tänkte de va lite fara o färde där. När vi kom in så kände hon med fingrarna o ja de va lite öppet vid tappen men blev uppkopplad med ctg där dom såg att mina sammandragningar var kraftiga och kom på varandra, gick ingen tid emellan men fick en bricanyl spruta (min 16de spruta denna graviditet) hon sa att jag skulle få vaginalt ultraljud ifall bricanylen ej hjälpte. Sen kom hon in o berättade att mina sammandragningar inte slutat men dom minskade lite så ja skulle åka hem o försöka sova men anledningen till att bricanylen inte fått de att sluta är för att det är riktigt nära nu. Då sammandragningar osv blir kraftigare precis innan de är dags. Ja men oj så trevligt. Nu har jag sovit natten, typ hela dagen för att inte känna av min smärta jag har. Har så extremt ont i magen, ryggen och bäckenbenet så jag orkar inte ens sitta på sängkanten 10 minuter utan att vilja kräkas.

Knepigt egentligen.. jag kände ingenting med dottern i magen och detta gör faktiskt ont?! Man blir ju lite nojig över att förlossningen ska göra extremt jäkla ont när de är såhär nu? Men jag vill inte ha smärtlindring ändå. Aldrig.
Blir det ett kejsarsnitt så får man ju bedövning osv oavsett men jag vill inte ha snitt eller bedövning så vi får väl se vad denna pojk planerat åt sin mor.

Nu ska ja fortsätta vila ett tag, ta en alvedon och chilla ner mig ett tag.

Gillar