Frukost och annat mys!

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Sitter här i soffan under filten och äter lite frukost.
Försöker faktiskt trycka i mig lite sånt där jag i vanliga fall inte brukar äta men jag har känt själv att bebis tar all energi och allt sånt där så försöker äta lite mer nu. Detta blev de idag :

Som man kanske ser så är det vörtbröd vilket tydligen ska vara nyttigt. Tycker brödet luktar så illa men det är väl för att det är "julbröd"? I don't know. Kastade på lite smör, majonäs och ost. Brukar aldrig äta majonäs heller men det skulle tydligen också vara en höjdare. ^^ Till mackorna har jag någon A-fil med smak utav blåbär. Den var faktiskt inte så jäkla tokig men det är inte alls vad jag brukar äta men nu testar jag det här för att slippa min halsbränna jag går med 24/7 och konstigt nog har det hjälpt hittills! :)

Jag tittar även på Scooby doo på kanal 5. Det var ju extremt längesen man såg det på tv så fastnade direkt, haha! :)
Bebis verkar gilla det också. Den var helt galen tills vi började lyssna på tvn här. Då blev den lugn så det känns ganska bra! :)

Det är extremt kallt idag, filten hjälper inge vidare och jag vill inte värma upp te eftersom de stoppar upptaget utav järn. Jag måste liksom trycka i mig ca 20 ml blutsaft här om en liten stund. Alla som testat blutsaft vet att det är kräkvarning på de redan innan man är gravid. Illamåendet under graviditeten gör ju inte de lättare precis... Ska även kasta i mig lite Bisolvon idag för halsen är slemmig osv som vanligt. Den blir ALDRIG bra..

Idag ska jag springa iväg till läkaren. fick ett sms ifrån dom förut men vet inte alls vad jag ska göra där. Det stod bara hälsocentralen så vi får se helt enkelt. 😁
Mamma får åka själv till stan trots allt. Blä. Hoppas inte jag ska ta blodprover då när jag är själv, haha..

Gillar