Framtidsplan!

Postad i: Drömmar

Som ni vet så vill jag i framtiden bo i ett hus med stort garage, trädgård osv helst lite avlägset från stan men med bra förbindelse typ ifall bilen inte fungerar eller sådär.
Skulle vilja ha så mitt barn har eget rum, jag har eget rum (eller aa jag och min kanske blivande sambo. Om nu någon står ut med mig såpass, haha!)
Hur som helst så vet en del människor att jag jobbar och grejar en hel del hemifrån och det tar en hel del plats. Jag har ett rum överfullt med grejer just nu som fortfarande är paketerade och inte används. Har t.o.m dålig koll på vad som finns!

Jag skulle alltså behöva ett arbetsrum, lite större än ett arbetsrum så på gränsen till konferansrum, där jag har plats att arbeta istället för att ha datorer, pärmar, lappar, uträkningar med mera huller om buller i hela huset. Hur nice skulle det vara om man kom hem till någon och ser allt kaos? Kaoset i min ''jobba hemifrån-värld'' är ju absolut ingenting som någon annan behöver bry sig om för det är ju mitt jobb och inte deras.
Därför har jag nu googlat efter något som kanske kan hjälpa mig med detta. Jag kanske säkerligen har en halv händig grabb eller fixar det själv men vem vill ha det ''någorlunda'' när man kan få det perfekt? Ljus, ljud, allt fixat och i ordning för en mindre summa.

Jag har hittat http://www.racopy.se som har jätte bra personal och jätte bra anpassning efter hur man själv önskar det.
Man kan komma med synpunkter, idéer och liksom en förklaring på ett ungefär hur man vill ha det och sedan bolla ihop det till någonting fantastiskt.

Har ni testat dom? Har ni någonting att berätta om dom? Ge mig en liten hint!

Bildresultat för www.racopy

Gillar