Frågor om killar. Ask svar

Postad i: Vardag.

Någon speciell kille runt fingret? ;) - Nej så dumt.

Har du någon kille på g? :) - Nej.

Vem var killen du kysste på halloween? :3 - ":)"

Om du fick välja en människa att spendera resten av ditt liv med. Vem blir det? (Relation asså) *.* - finns inget för alltid. Blir förvånad om de håller 1 månad.

Finaste på en kille? :) - ögonen helt klart!

Vad tänder du på hos killar? - Det är väldigt olika.

Ditt längsta/kortaste förhållande? - 3 år/ 1 månad. ^^

Är du krävande i förhållanden? - va trogen, slåss inte och klaga inte på allt man gör. Sen tror jag väl inte att jag krävt så mycket annat. Uppdatera mig ifall jag missat något.

Är du svartsjuk? - frågan är "borde jag vara svartsjuk?"

Vad ogillar du med killar? - ogillar o ogillar? En del har ett dåligt beteende. Väldigt osexigt.

Skulle du kunna vara tillsammans med någon som dina vänner avskyr? - HAHA.. Det har jag varit förr så bevisligen kan jag de.

Vad är viktigt för dig i en relation? - tillit, kommunikation och kramar/mys. Älskar att klänga helst 30 h om dygnet.

Hur är du som flickvän? - klängig som jag nämnde ovanför. Spelar killen så hänger jag på honom på något vis, kan vara benen runt hans nacke, kan ligga i hans knä, kan nypa honom, kan vara extremt jobbig men jag behöver närhet, deala med de.

Kan din pojkvän ha vänner utav motsatt kön? - frågan är "klarar han av att ha vänner utav motsatt kön?" :) skiter väl jag i. Spyr på både killen o bruden om dom gör något :)

Svårt att hitta kille när du ska ha barn? - Inte försökt direkt men varför skulle de vara helt omöjligt? Äre värt de så finner man.

Blonda eller brunhåriga grabbar? - beror på vad som passar dom bäst.

Klädstil på killar? - Vet inte riktigt. Kan va pörr med olika.

Vad är det första du tittar på när du ser en kille? - ögonen, leendet o håret
😏😏

Tar de lång tid innan du säger att du älskar någon? - Älskar jag någon så älskar jag någon. Det beror väl på vad jag känner helt enkelt.


Är du kär? - Ja. Det är lite som magsjuka de där. Det kommer inte ofta men när de väl slår te så är man både däckad o spyfärdig och tror att man ska dö tills man är av med de.

Gillar