Förstörd efter förlossningen.

Postad i: Vardag.

Jag har fått höra sjukt mycket att min kropp är förstörd efter förlossningen osv utav folk som faktiskt inte ens träffat mig och från folk som påstår att dom känner mig men som faktiskt inte alls vågar använda sitt namn när dom skriver.
Komiskt egentligen för jag har inga bristningar, mina bröst hänger inte, väger mindre än innan jag blev gravid, fjösen är "helt återställd" som gynekologer kan säga efter bedömningen osv så jag vet inte riktigt om jag går egendom besiktningen eller? :)

Det är MIN kropp, mitt liv, mitt barn osv så den enda som egentligen behöver lägga en tanke på något utav fet är JAG. Logiskt eller inte?

Innan graviditeten vägde jag 46kg, under graviditeten vägde jag som mest 52 kg och igår vägde jag 45kg.
Jag hade gärna behållt allt men jag visste lika mycket som läkarna att allt skulle försvinna och att de inte skulle synas att jag fött barn.. Jag älskar min dotter och några kilo hit o dit eller bristningar hit o dit hade absolut inte gjort mig något men jag fick inget.

Vart är det stora problemet?
Folk föder barn VARJE DAG men varför blir de ett sånt jävla liv om någon är 20 år eller yngre? Sköt ert eget liv så kommer allt bli bättre för er och även för andra. Att folk är på en på något sätt hela tiden är ett stort tecken på svartsjuka.
Alla människor fajtas med sin egna djävul och jag har en utav dom jobbiga kan ja lova.
Sluta tänk på andra på ett negativt sätt så ser ni själva kanske lite glädje i er själva och i er framtid.

Gillar