Förlossningen. Nej

Postad i: Vardag.

Vem vill inte spendera morgonen på förlossningen? Det är ljust därinne, det är tyst (konstigt nog) osv.
Jag som sa igår att jag skulle ta en sov morgon eftersom jag inte fått sova mer än 2-3 timmar lite då o då på flera veckor.
Skrev också ett inlägg innan jag somna om hur ont jag hade och hur lite jag längta till att få åka in till förlossningen för att jag helt ärligt är rädd för dom enda alternativen som finns att göra, föda vaginalt och kejsarsnitt.
Har aldrig fött och har hellre aldrig gjort en operation så inget är ju så taggande för mig faktiskt..

Vaknade runt 7 och ba "shit, har fått sova 4 timmar, fan va gött." Skulle byta ställning i sängen för att sova vidare och då kände jag hur hela livmodern stack sönder och ryggen/svanken krossas, smärtan sitter fortfarande kvar... Lika mycket dessutom..

Jag åkte iallafall in dit, fick höra barnets hjärta men apparaten hade dåligt med batteri så barnets hjärta hoppade mellan 115-165 hjärtslag i minuten.. Man kan ju faktiskt kika med en apparat som inte krånglar för att vara säker kan jag tycka.
Efter det så klämde läkaren på magen och bäckenbenet (benet vid musen för er som inte har koll.) det är ju extremt omysigt när dom tallar en mellanbenen men vilken tur jag duscha igår kväll känner jag..
Dom tog lite prover och sa "vi får svar på proverna om en vecka, du får medicin så länge. vi kommer inte ringa om medicinen är rätt och vi kommer heller inte ringa ifall medicinen är fel."
Bad om ett ultraljud för att få va säker och med tanke på att dom misstänkte att någonting hade lossnat så är det ju bäst att få göra ett UL men nej. hjärtljuden hördes ju och helt ärligt så nej.. Hjärtljuden hoppade så in i h-vete och batterierna skrek samtidigt så man kan omöjligt ha hört någonting tillräckligt bra.. Och dessutom 200-300kr för en medicin som jag inte ens vet om jag borde äta? Jag vill helst inte ens äta alvedon.. Seriöst..

Här inne ska jag föda mitt barn? Här ska jag ha fullt förtroende och lämna mitt o barnets liv i era händer?
Mamma pratade med mig innan jag åkte in och gav mig bättre diagnoser än jag fick när jag åkte ut därifrån..
Får se när jag träffar BM om hon kan titta på något vis ordentligt för jag vill verkligen inte dehär.. Vill inte gå o fundera 24/7 på smärtan i min kropp.. Har så jäkla ont.

Barnet fick åtminstone stanna därinne så vi får väl se vad detta kan bjuda på.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer