Förlossningen imorgon.

Postad i: Vardag.

Snart är det dags att för mig att lägga mig i sängen för imorgon ska jag upp vid 7 tiden för innan 10.00 så ska jag vara på förlossningen och träffa en förlossningsläkare. Vad som händer därinne vet jag faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig men ni kommer väl få veta tids nog.. Lite efter mig. Haha!

Idag har jag som sagt skruvat barnsäng, lagt i disk i diskmaskinen och grejat en hel del här hemma. Jag har haft ganska mycket att stå i och är jävligt trött då jag gick upp extremt tidigt just för att babe inte kunde sova. Babe gick dock o la sig sen igen och sov fram till 13.30 så fick städa o skruva alldeles själv. Skojsigt ^^

Grannen var uppe en stund förut. Hon jobbar på förlossningen, känns ganska tryggt ändå. Roligt att hon tittade på mig och ba "du kommer få en pojk, slår vad 100 spänn."
Så nu har hon och mamma faktiskt tagit i hand på de eftersom grannen tror pojk och mamma tror tös. Jag står på grannens sida faktiskt, haha! :)

Var även nere hos henne en stund och tittade i hennes lägenhet och hennes barns rum osv. Super fint!
Var verkligen super mysigt därnere faktiskt :)

Nä nu ska ta mitt kära järn och försöka följa babe till bussen. Har jävligt problem att gå nu. Vet inte varför benen gett upp, armarna har också gjort det men dom går jag ju inte med så det är inte lika mycket problem som när benen gör så extremt ont + svullnar. Lite är väl för att jag är gravid men tror det mesta är för att mina leder är kassa, kan ju som sagt inte äta tabletter men blir nog en alvedon innan jag lägger mig så jag åtminstone kan överleva inne på förlossningen imorgon.. Haha!

Skriver väl mer imorgon, vet inte om jag hinner/orkar innan jag drar in till förlossningen men annars skriver jag väl kanske när jag är därinne! :) Säger Godnatt så länge! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer