Förlossningen.

Postad i: Vardag.

Nu sitter man här hemma och väntar på att mamma ska börja med maten så att man sedan kan lägga sig i sängen och sova. Är fruktansvärt trött och ryggen är trasig, det är nackdelen med att vara gravid kan jag lova..

Var på förlossningen idag för möte med min aurora. Fick se en OP läkare för kejsarsnitt och hon såg verkligen läskigare ut än alla jäkla monster som gick, haha!

Mötet gick iallafall bra! Vi snackade en hel del och sedan kollade hon så bebis verkligen var fixerad och det var den, lite ruckbar (alltså inte helt fast)
Läkaren tog mina händer och "förde" ner dom i bäckenbenet/ "fittbenet" för att jag skulle få känna själva huvudet på bebisen och det var jätte häftigt! Bebisens huvud var ganska stor och det var bara en skit tuff känsla! Det gör ju liksom lite ont när dom trycker ner händerna in i magen men jag slutade tänka på smärtan när jag fick "skaka" bebisens huvud, haha! :)

Har börjat i rummen men min rygg har DÖTT. Fått världens muskelknut och ska därför strax få massa massage så ryggen känns troligtvis bättre till imorgon och då kör vi full rulle hela dagen + ska posta brev! :)

Fick även sms om att bebisens saker jag beställde är påväg hem! Känns bra att det hinner komma innan bebis gör det iallafall! Annars hade jag fått köpa en till overall snabbt som attans eller aa mamma medan jag ligger på BB. Drygt! :P

Mammas kille körde dit oss (inte han på bilden)
Men åkte taxi hem och fick åka med Hasse som vi faktiskt känner så det var lite skoj. Det är han på bilden också. XD
Nu ska jag få massage och sedan äta lite mat! :)

Gillar