Förlossningen

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Jag ligger avdankad i soffan hemma hos mamma efter att Leah fick sova här i natt, tack som tusan för de!

Jag och pojkvännen fick fara in till förlossningen då jag hade värkar och extremt jäkla ont. Hade liksom inte ont med Leah så tänkte de va kört på 70-11a punkter. Dessutom är ja i vecka 24 så då blir man mer stressad när det startar.

De hade rört sig lite på tappen men fortfarande inte mycket alls, eller de var stor marginal kvar att gå på så de var ju skönt. Den har gått från 5cm ner till 3,5 så påverkad är den ju men över 3 är det fortfarande ”bra.”

Det slutade med bricanyl i skinkan, för de som inte vet så gör det jävla ont och det ska stoppa värkar. Min smärta gick inte över, den är fruktansvärd fortfarande men fick med mig massa morfin jag ska ta tills på måndag. Frågade ifall jag blir rörig i huvudet (man vill inte vara själv med en 3 åring om man blir hög) men hon sa att allt går bra förutom att köra bil. Dock ligger ja nu dagen efter första dosen och kräks, kräks nå fruktansvärt och skit mår ja. De kan man ju göra på morfin och de ska gudarna veta att jag gör.

Spytt sedan 07 från o till och ja ligger här och kan inte pilla mig frukost, ja ba kräks av tanken!
Dessutom har jag prov vid 09.30 men jag låg ju på förlossningen igår kväll när ja behövde plugga o efteråt va ju ingen idé med morfin i kroppen..
nu har jag försökt få byta provtid eftersom ja spyr så mycket så de håller inte alls. Dock är ja säker på att dom gör som vanligt.. skriver F i ämnet oså måste man kontakta skolan för att sedan få göra prov. Det är så idiotiskt när dom ba kan lägga provet dagen efter eller liknande...

Nu har jag ju sängläge resten av graviditeten också vilket suger ännu mera för minst 16 veckor helst så ska ja alltså knappt röra mig o ba ta de lugnt. Under denna tiden har ja en extremt överaktiv 3 åring, en flytt om 2 veckor där min stackars pojkvän och våra familjer oså får lida för jag kan/får inte göra något. Känns som jag utnyttjar alla om ja bara ska sitta och rulla tummarna. Nu vet ja att de kanske gäller graviditetens säkerhet och lilla ”b”s säkerhet framförallt men ja kan inte undgå att bli tokig.

Har ni tips på spel till Xbox one, ps4, Nintendo 64 eller andra konsoler så hojta till!
Tar tacksamt emot filmer och serier också men ha sett de mesta på viaplay, TV4, SVT, HBO, Netflix osv tyvärr..

Gillar