Förlossning + akuten.

Postad i: Vardag.

Ja men dagen började skit helt ärligt. Hade haft en relativt skit natt igår och vaknade med smärtor i hela kroppen och huvudvärk som fortfarande inte släppt.. Matade lillan o greja på morgonen men somnade ihop med henne 08.00, vaknade 17.00 och ingen bebis breve mig. Kollade runt överallt och verkligen försökte tvinga mig själv att hålla mig vaken trots huvudvärk, yrsel och otrolig trötthet.
Jag kikade i hela lägenheten men såg inga så tänkte att mamma hade tagit med Léah till affären eller Tyson men när jag skulle på toa så såg jag dom i mitt rum, dom låg o sov.

Jag hade tydligen inte vaknat när Léah var ledsen eller när mamma hade försökt väcka mig och eftersom min kropp krånglat ett tag.. Typ 1 vecka så kunde jag inte längre hålla mig ifrån att åka in eftersom jag blev rädd för att jag inte vakna med plutten. Tänk om jag hade varit ensam hemma, då hade det gått helt åt fanders för lilltjejen..
Hur som helst så ringde jag förlossningen och vi åkte in. Vi möttes utav en tjej som jag träffade mycket när jag låg inne och samma med läkaren. Dom titta på blodet i min binda (när jag hade bytt) och dom klämde på magen och gick iväg. Sedan kom läkaren tillbaka och sa "Ja men de är såhär.. Vi måste skicka dig på akuten! Barnmorskan här följer med er och visar vägen."

Vi gick och det var patienter i hela korridorerna som låg med drop och en del skaka och bara skrek efter tabletter.
Var en kille som skrek precis när jag gick breve honom (förbi alltså) han ba kasta sig mot mig och skrek rätt ut "VAR I HELVETE ÄR MIN SOBRIL!"
Jag höll på riktigt på att kissa ner mig.. 😑 Haha jag är as rädd för sjukhus, jag skojar verkligen inte så när jag ser patienter osv så mår jag sjukt dåligt och ännu värre när dom har överfullt på sjukhuset så liksom folk får ligga i sängar mitt i korridorerna. Usch va hemskt de va!

Fick infart, tog 12 blodprovsrör, bedövade liksom båda armarna, fick göra gyn undersökning. Dom flesta brudar vet åtminstone vad som händer därinne. Först körde dom in som en "skål" mellan benen som man mäter flytningar osv men nu mätte dom blod, sen en stor bomullspinne (snackar liksom inte tops här direkt) det gjorde fruktansvärt ont. Den var liksom grovare än storleken på en normal stor penis.. Intressant fakta men yes.. Det kändes nå fruktansvärt.. Sen kände hon med fingrarna mellan benen och tog ut handen och hela handsken var sönder blodig och sist så tog dom och körde upp kameran. Allt såg bara bra ut men blödde för mycket för vanlig mens men avslaget efter förlossningen slutade efter 6 dagar och nu har de gått 3 veckor sen de sluta så dom förstod inte. Dom sa dock "din vanliga mens kommer om 2 veckor."

Jag har tydligen extremt bra läkekött men jag vet inte alls. Så himla ofräscht så nu ska jag faktiskt ta och duscha. Fick blod över hela benen då hon satte sina händer på benen efter hon grävde runt. Otrevligt arbete skulle jag påstå😂😂

Ingen likförgiftning och ingen infektion iallafall så det var bra. Mina värden såg bara bra ut men nu vet jag inte vad som kan vara fel.😑 Aja imorgon/idag (tisdag) så fyller lillebror 12 år så blir massa tårtbakande och annat trevligt. Ska förbi Apoteket också och köpa tabletter dom rekommendera (cykloef eller liknande) och en pysventil till Léahs rumpa så jag kan tömma hennes gaser osv eftersom hon får ont i stjärten😞

14 gånger har jag förresten fått höra "oj vilken fin pojk! De verkar vara en gullig pojk dedär! Går allt bra med pojken?"
Utav läkarna därinne och när jag sa att det är en tjej så sa dom "ja tyckte de såg ut som en tjej men du sa så många gånger när du låg härinne att du trodde att de va en pojk när vi fråga så nu har jag fastnat för det, haha!"
Gör ju inte mig något, de stämmer ju. Jag är fortfarande själv ovan vid tanken på att jag har en dotter och inte en son 😂

Nä nu blir det sängen mina damer o herrar. Godnatt😘🌸

Gillar