Förlåt

Postad i: Vardag.

Ursäkta för att jag inprincip inte skrivit någonting på ett par dagar. Denna portal har haft strul och fler bloggare än mig har varit helt galna och väldigt många har kontaktat admin o Ba ”VAD TUSAN HÄNDER?!?” Väldigt många har också lämnat portalen för att börja on någon annanstans och sa inprincip rakt ut F*** You till portalen.
Som bloggare blir man less på krånglet, folk tror bloggen är nerlagd och vi kan inte göra inlägg, kolla statistik eller någonting men de är nog säkert lite krångligt för dom på portalen med.

Idag är jag supertrött och yr faktiskt. Jag har egentligen lite jobb att göra men det får bli imorgon när jag ändå är ledig. Jag får försöka skruva ihop kroppen och hoppas på att bloggen fungerar på topp imorgon. Jag har verkligen inget ork idag.

Hoppas ni mår bra och att ni har överseende! Inom kort kommer ni få se roliga och spännande inlägg här i bloggen!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Så irriterande att det har krånglat och mycket på sistone, är förvånad att jag ens verkar kunna kommentera det här inlägget för har bara hoppat hela tiden :/

nouw.com/mcsoderholtz
Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,

Fina bilder och håller med @aworkinprogress

nouw.com/marittheonlytiger
KarolineHannas,

Så drygt att det ständigt är problem med denna portalen men orkar inte byta fram och tillbaka så kommer bara försöka stå ut men jobbigt när man har samarbeten osv på ingång och det inte funkar. Hoppas du får en bra dag fina du! <3

www.nouw.se/karolinehannas