Förkylning i hemmet.

Postad i: Vardag.

Hoppas allt är bara bra med er!
Vi har haft lite otur i snart sådär 2 veckor där förra veckan låg vår älskade prins super sjuk i en förkylning, ingen av oss andra kände någonting alls. Mycket märkligt och tempen steg till 40,8 grader, han kunde inte äta, inte dricka, orkade inprincip inte röra sig och han sov inte mer än ungefär 10 minuter per dygn. I detta så hade jag flera långa/12 timmars pass på jobbet vilket gjorde att jag redan var enormt trött, jag däcka till o från under natten så mycket lades på pojkvännen. Tillslut fick vi byta för han var tvungen o gå tillbaka till jobbet så jag fick vara hemma och det blir som kaos när de saknas personal på mitt jobb men också på hans jobb. (Dom kollade faktiskt Corona på akuten på sonen då han var ruskigt dålig men han var negativ så alltså ingen Corona.)
Nu har lillkillen mått bra sen i helgen o allt va frid o fröjd. Jag köpte lite saker till min pojkväns julkalender igår och var ute och åt med mamma och sonen. Sen hämtade pojkvännen oss jag o sa att han börjar känna någon förkylning så han får inte jobba och nu får barnen heller inte gå dagis.

När jag vakna va tror ni händer? Jo smäll tjock i näsan MEN man är ju ändå safe från Corona så de känns bra iallafall.
Eftersom vi har haft dessa röriga dagar så har jag alltså haft noll energi att sitta och blogga. Jag vill ju men samtidigt, orken måste finnas här också. Hatar verkligen sjukdomar, kroniska som förbigående. Och nej jag trampar ingen på tårna och säger att förbigående sjukdomar är lika jobbiga som kroniska för nej det vet jag. Jag har kroniska sjukdomar o hade såklart hellre bara haft en magsjuka eller en förkylning då o då istället för dom.

På tal om att förklara sig. Är det inte lite drygt att nu för tiden måste man inprincip ge en förklaring på exakt allt man skriver, allt man säger och allt man gör eftersom folk känner på en gång att ”NE NU JÄVLAR” och man orkar inte sånt där eftersom man inte har samma drama i kroppen som de flesta.
Jag upplever faktiskt samhället som lite mer känsligare nu än när jag var mindre. Ibland bra men ibland väldigt jobbigt. Det gäller allt liksom. Finns alltid någon som sticker sig någonstans.


Gillar