Förbannat, varför?

Postad i: Vardag.

Jäklar vilka smärtor det kom igår i kroppen. Jag känner i hela kroppen hur det bara bultar i varje led och varje muskel. I vaden känns de som något är helt paj därinne så nu har jag provat Alvedon som jag egentligen vet inte hjälper. Jag vet det men jag måste ju försöka trots allt. Om benet inte är bättre senare idag måste jag nog kolla upp så det inte är någonting. Jag har ju RA och vem vet vad som kan bli utav mina smärtor egentligen. Sinnessjuka saker har jag sett som inte alls är vad någon kan önska sig eller någon annan.

Jag lyckades somna efter 00.00 inatt eftersom jag senast så på klockan 00.04 så insåg jag att jag somnade någonstans mellan 00-01. Jag vaknade i ett ryck strax innan klockan 02.13 och kunde inte somna om. Det värker i halsen, näsan är täppt och jag vet exakt vad ni tänker pga pandemin. Kan jag ha covid? Man ska självklart aldrig säga aldrig men jag tror inte det. Minns ni häromdagen när jag, min mamma och min dotter for och badade? Det var molnigt och trots att det var varmt ute så när jag klev ur vattnet skakade jag, jag frös och var lite små lila om läpparna. Jag är väldigt smal så jag fryser otroligt lätt tyvärr. Självklart kommer jag att testa mig ändå imorgon. Man vet ju aldrig men svaret känns ändå helt klart för mig.

Jaja dagen har bara börjat och de är dags för frukost, blöjbyte, påklädning, hårborstning och tandborstning! Jag tror att det kommer bli en bra dag trots allt.

Lånad bild av mamma.

Gillar