En till inkommen.

Postad i: Vardag.

Så igår blev familjen lite större, dock menar jag att vi införskaffade en bil på bilfirman som vi kikat på ett tag. En Toyota avensis, topp skick men ja såklart blev vi ju nästan 200.000 fattigare men de behövs nu när de är 2 barn och 2 vuxna + fullt med väskor, vagnar osv. Extremt rymlig bil!

Pojkvännen var dock lite putt (sötnosen) över att min reaktion på bilen va ”aha Mhm den va väl fin.”
Toyota har aldrig stått mig så nära hjärtat faktiskt och drömmen är ju de äldre Volvo, gamla jänkare eller någon riktig Texas hingst (pickis) MEN denna är extremt stor, bekväm och jag gillar den faktiskt. Dessutom är han billig i drift på olika sätt. Det gillar väl alla när lagens högsta ska höja både skatter och bensin hela tiden?

Idag tänkte jag iallafall försöka plugga. Jag är enormt trött, känns som detta var en dag då jag egentligen ville sova fram till 15 för att sedan dra en morgon kiss, äta frukost för att sedan krypa ner i sängen igen. Jag funderar ärligt på att lägga mig en stund igen innan jag drar upp alla böcker i högsta hugg och möten som ja har, kanske får sova en halvtimme? Dock är det hundar här så får se om de går.. inte för att dom skäller utan för att jag har hundallergi och småsmå vovsingar är tydligen de jag reagerar mest på. Hmm..

Gillar